Tényleg semmi jelentősége nincsen a csillagjegyeknek egy párkapcsolatban?
De, van szerepük.
Az, hogy nem illetek egymáshoz, de mégis jól elvagytok, annak köszönhető, hogy valamelyikőtök engedékenyebb, elnézőbb a a másik iránt. Tudatosan kerüli a konfliktust.
Megfogadtam, hogy nem írok és olvasok ebben a kategóriában, de ezt véletlen megláttam :D
Szóval mi köze van szerinted a nap, a csillagok, a bolygók együttállásának ahhoz, hogy milyen lesz a kapcsolatotok?
Olyan emberek találták ki, akik tudták, hogy mennyire hiszékenyek az emberek. De biztos, hogy jó pszichológusok voltak, hisz ebből áll a dolog.
Semmi jelentősége nincs. Én és a párom egyáltalán nem illünk össze a horoszkóp alapján, és 20 éve szeretjük egymást - remélem még 40-ig! Ő elvileg egy csapodár, bulizós, életet nagykanállal evő típus, hááááát, azért aki a horoszkóp alapján ítél, annak bemutatnám a férjem. Legtöbbször, ha nem stimmel a "jóslás" akkor azt mondják, persze, az aszcendens, biztosan az más és jön a többi. Egészen addig, amíg valami csak rátok illik.
Szerintem nem szabad megbántani, aki hisz benne, de túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!