Oroszlán akarok lenni! :D Van rá esély? :D
Komolyan mondtam.. cseréljen már velem valaki xD
Mérleg vagyok nyilas asszcendensel, és a születési horoszkópomban az Oroszlán csak annyit szerepel, hogy a nyolcadik házamban áll:D
De! Valahol azt olvastam hogy ha születési dátum nélkül akarjuk megállapítani valakinek a horoszkópját, az oroszlán-mérleg nagyon hasonló lehet, és elég nehéz megkülönböztetni őket (amivel persze nem értek egyet de ez most lényegtelen xD)
MÉRLEGNEK LENNI SZÍVÁS. a nyilas asszcendens meg remélem valami vicc...
OK.
Akkor:
Azért alig van benned oroszlán vonás mert nem vagy oroszlán.
És mint írtad csak a 8. házadban áll.
Ezért
Szivesen
Az vagy, amit megeszel.
Ha megeszel egy oroszlánt, talán azzá válsz.
Ha egyszer már úgy is azt írtad, hogy szinte semmi nem igaz rád a mérlegből, akkor nem mindegy, hogy "hivatalosan" az vagy? Hiszen nem illik rád...
Ha olyan akarsz lenni, mint az oroszlán, akkor olvasd el, milyen és utánozd, jobb tippem nincs.
háát, ha a géntechnika fejlődik..:D:D:D:D:D::D
Azt mondom, hogy ami neked, mint tulajdonság tetszik, azt vedd át.
Sajnos nem tudok megoldást számodra, de köszönöm, hogy ránk akarsz hasonlítani. :)
Üdvözlettel: Leo :)
én is oroszlán vok :P
na mindegy, ha olyan akarsz lenni mint a mifajtánk, akkor legyél büszke, szeresd, ha csodálnak, uralkodj és szerezd meg azt amit akarsz! azon kívül még képtelenek vagyunk az alattomos és kicsinyes dolgokra és szeretjük a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!