Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán akarok lenni! :D Van...

Oroszlán akarok lenni! :D Van rá esély? :D

Figyelt kérdés

Komolyan mondtam.. cseréljen már velem valaki xD

Mérleg vagyok nyilas asszcendensel, és a születési horoszkópomban az Oroszlán csak annyit szerepel, hogy a nyolcadik házamban áll:D

De! Valahol azt olvastam hogy ha születési dátum nélkül akarjuk megállapítani valakinek a horoszkópját, az oroszlán-mérleg nagyon hasonló lehet, és elég nehéz megkülönböztetni őket (amivel persze nem értek egyet de ez most lényegtelen xD)

MÉRLEGNEK LENNI SZÍVÁS. a nyilas asszcendens meg remélem valami vicc...

2012. márc. 8. 18:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
leesett h nem lehet horoszkópot csak úgy változtatni csak reméltem lesz itt olyan értelmes ember aki elmagyarázza hogy mitől van az hogy alig van bennem Oroszlán vonás, esetleg vannak még kisbolygók amik állhatnak az oroszlánban hogy ilyen dominánsak legyenek?:D
2012. márc. 8. 20:21
 22/27 anonim ***** válasza:

OK.

Akkor:

Azért alig van benned oroszlán vonás mert nem vagy oroszlán.

És mint írtad csak a 8. házadban áll.

Ezért

Szivesen

2012. márc. 8. 20:32
 23/27 anonim válasza:

Az vagy, amit megeszel.

Ha megeszel egy oroszlánt, talán azzá válsz.

2012. márc. 9. 09:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha egyszer már úgy is azt írtad, hogy szinte semmi nem igaz rád a mérlegből, akkor nem mindegy, hogy "hivatalosan" az vagy? Hiszen nem illik rád...

Ha olyan akarsz lenni, mint az oroszlán, akkor olvasd el, milyen és utánozd, jobb tippem nincs.

2012. márc. 9. 11:49
 25/27 anonim ***** válasza:

háát, ha a géntechnika fejlődik..:D:D:D:D:D::D

Azt mondom, hogy ami neked, mint tulajdonság tetszik, azt vedd át.

2012. márc. 11. 21:11
 26/27 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok megoldást számodra, de köszönöm, hogy ránk akarsz hasonlítani. :)

Üdvözlettel: Leo :)

2012. márc. 26. 19:43
 27/27 anonim válasza:

én is oroszlán vok :P

na mindegy, ha olyan akarsz lenni mint a mifajtánk, akkor legyél büszke, szeresd, ha csodálnak, uralkodj és szerezd meg azt amit akarsz! azon kívül még képtelenek vagyunk az alattomos és kicsinyes dolgokra és szeretjük a természetet.

2012. júl. 18. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!