Oroszlán akarok lenni! :D Van rá esély? :D
Komolyan mondtam.. cseréljen már velem valaki xD
Mérleg vagyok nyilas asszcendensel, és a születési horoszkópomban az Oroszlán csak annyit szerepel, hogy a nyolcadik házamban áll:D
De! Valahol azt olvastam hogy ha születési dátum nélkül akarjuk megállapítani valakinek a horoszkópját, az oroszlán-mérleg nagyon hasonló lehet, és elég nehéz megkülönböztetni őket (amivel persze nem értek egyet de ez most lényegtelen xD)
MÉRLEGNEK LENNI SZÍVÁS. a nyilas asszcendens meg remélem valami vicc...
először is: miért szívás mérlegnek lenned? kifejtenéd?
másodszor miért akarsz skorpió aszcendenst?
oroszlán miért pont ezt szemelted ki magadnak?
először is, semmi nem jellemző rám, akármit olvasok a mérlegekről, és nem is akarok rájuk hasonlítani.
nem vagyok bizonytalan és döntésképtelen, ha kell döntök én (más helyett is) és nem adok mások véleményére, nem vagyok papucs, se kiegyensúlyozott. az meg hogy elméletileg törekeszem a harmóniára, megint vicc, mert imádok veszekedni:D kreativitás megvan, meg a családszeretet, kb ennyi:D
elég sok bolygóm áll a skorpióban, és eléggé vonz a világuk; a szélsőségek, szenvedélyesség, mélység és alaposság, bosszúállás, stb.
az oroszlánok pedig szeretetéhesek és előbb uralkodnak rajtad, minthogy te magadon.:D lehet hogy naívak, de büszkék, játékosak, erősek, agresszívak, de ambíciózusok:D
Értem. Nos . buta vagy.
Én nyilas vagyok és bár nekem egy netes portál szerint oroszlán aszcendensem van és talán 4vagy5 bolygóm "áll" a skorpióba.
Rám mindegyik illik mixelve - más jegyek tulajdonságai nem igazán. Nyilas is nagyon domináns mert egyszerűen mindig menni akarok - mind1 hova meg a hétköznapi alantas dolgoktól rosszul vagyok és egy nagy célt hajtok amiről még nem tudom micsoda de így az élet értelmének kereséséhez tudnám hasonlítani.
Oroszlán illik mert nagyképű vagyok néha, alapból van bennem olyan ,hogy én különleges vagyok - különleges családba születtem, a "köznépet" meg igyekszem maximálisan kerülni, csak arra adok aki érdekel. És vezető is vagyok :D
Skorpió illik mert , valahogy mindig furcsa vonzódás övez a nők irányából (persze elég jól is nézek ki ;) ) és úgy érzem az életemet le tudnám élni úgy hogy csak a nők körül forogjon. Ez életem egyik célja, lesz*rom ki mennyire sikeres meg sok a pénze én akkor érzem győztesnek magam ha gyönyörű lányokkal vagyok. És minden helyzetből fel tudok állni - ez nem rég bizonyosodott be - de szuper féltékeny vagyok és elvont/sértődékeny.
Szóval kislány én valamilyen szinten hiszek ebben és engem ez a három jegy tud igazán meghatározni , a nyilas asc. meg szerintem tökéletes. A mérleg már nekem sem szimpi a mérlegek annyira---- ááh nem is tudom. 3 mérleget ismerek mind1ik 1 perc alatt ki tud idegelni. ANYÁMMAL az élen. Valahogy olyan kicsinyesek vagy földhözragadtak nemtudom.
Ha te nem ilyen vagy szerintem a nyilasnak köszönheted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!