Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán akarok lenni! :D Van...

Oroszlán akarok lenni! :D Van rá esély? :D

Figyelt kérdés

Komolyan mondtam.. cseréljen már velem valaki xD

Mérleg vagyok nyilas asszcendensel, és a születési horoszkópomban az Oroszlán csak annyit szerepel, hogy a nyolcadik házamban áll:D

De! Valahol azt olvastam hogy ha születési dátum nélkül akarjuk megállapítani valakinek a horoszkópját, az oroszlán-mérleg nagyon hasonló lehet, és elég nehéz megkülönböztetni őket (amivel persze nem értek egyet de ez most lényegtelen xD)

MÉRLEGNEK LENNI SZÍVÁS. a nyilas asszcendens meg remélem valami vicc...

2012. márc. 8. 18:24
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
cseréljünk :) én oroszlán vagyok és utálok az lenni. egyátalán nem igaz rám, ami az oroszlánra.
2012. márc. 8. 19:01
 12/27 A kérdező kommentje:

utolsó kommentelő!:D

kellesz nekem, te vagy az én emberem:D:D

naa, egy fincsi döntésképtelenség elviselhetetlen viselkedéssel? jó ajánlat nem bánod meg xD

2012. márc. 8. 19:04
 13/27 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a részletes leírást magadról, rohadtul nem érdekelt, és nem segített semmit, de nagyon örültem :D:D
2012. márc. 8. 19:06
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát de kis csicska vagy :D

MIt vártál meleg hógolyót? Horoszkópot akarsz változtatni nem esett le? Szerinted ez hogy lehetséges úgy mégis? Lézeres műtéttel vagy mi?

Nem tudsz ez van. Béna mérleg maradsz :P Vagy max majd úgy élsz hogy " hülyeség ez a horoszkóp dolog, rám nem illik" - aztán cső!

Én meg csupán arra akartam kilyukadni ,hogy az hogy te mérleg vagy nem jelent túl sok mindent mert még más adatokat is figyelembe kellene venned ,de mérleg éned elnyomni nem tudod.

Amúgy 13nak tűnsz nem 16nak. És csak fényezni akartam magam ,hogy nekem milyen raj horoszkópom van és ,hogy neked meg mennyire sz*r! Tök elégedett vagyok! Még ezzel is :)))

Hát igen -belőlem még lesz valaki .

2012. márc. 8. 19:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Értelmi képességeket felmértem úgyhogy inkább oda írom , hogy az utolsó mondatok mérsékelt IRÓNIÁT tartalmaznak mielőtt bárki puffogni kezdene.
2012. márc. 8. 19:19
 16/27 anonim válasza:

Megértem, hogy oroszlán szeretnél lenni. Oroszlán vagyok oroszlán aszcendenssel :) Király érzés!

Egyet mondok, ha tényleg egy oroszlán lakozik benned, eléred amit akarsz ;)

2012. márc. 8. 19:52
 17/27 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő.. téged csak irigyelni tudlak xD
2012. márc. 8. 19:54
 18/27 anonim ***** válasza:
Én Ikrek vagyokm, valszinű rák aszcenddenssel, vagy ikrekkel, ...de teljesen mindegy, mert nem szeretek ikrek-rák lenni...mármint úgy szeretnék iker lenni, hogy tényleg laza, könnyelmű, nagyon közvetlen, és sokat dumálós legyek...de én is sokkal jobban örülnék ha skorpió lehetnék, vagy legalább az azcendensem lenne az, de már nem lesz az soha sajna:)
2012. márc. 8. 20:03
 19/27 anonim ***** válasza:
hát Jocelyn Wildenstein-nek már majdnem sikerült
2012. márc. 8. 20:16
 20/27 anonim ***** válasza:

Igen te szerencsétlen.

Oroszlán akarok lenni van rá esély?

Ilyen hülye kérdésre mit vártál ? hogy leírják hogy kell vagy mi?

Ne pattogj itt nekem , menj inkább tini titánokat nézni ,ahogy látom úgy is fan vagy.

2012. márc. 8. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!