Oroszlán akarok lenni! :D Van rá esély? :D
Komolyan mondtam.. cseréljen már velem valaki xD
Mérleg vagyok nyilas asszcendensel, és a születési horoszkópomban az Oroszlán csak annyit szerepel, hogy a nyolcadik házamban áll:D
De! Valahol azt olvastam hogy ha születési dátum nélkül akarjuk megállapítani valakinek a horoszkópját, az oroszlán-mérleg nagyon hasonló lehet, és elég nehéz megkülönböztetni őket (amivel persze nem értek egyet de ez most lényegtelen xD)
MÉRLEGNEK LENNI SZÍVÁS. a nyilas asszcendens meg remélem valami vicc...
utolsó kommentelő!:D
kellesz nekem, te vagy az én emberem:D:D
naa, egy fincsi döntésképtelenség elviselhetetlen viselkedéssel? jó ajánlat nem bánod meg xD
Hát de kis csicska vagy :D
MIt vártál meleg hógolyót? Horoszkópot akarsz változtatni nem esett le? Szerinted ez hogy lehetséges úgy mégis? Lézeres műtéttel vagy mi?
Nem tudsz ez van. Béna mérleg maradsz :P Vagy max majd úgy élsz hogy " hülyeség ez a horoszkóp dolog, rám nem illik" - aztán cső!
Én meg csupán arra akartam kilyukadni ,hogy az hogy te mérleg vagy nem jelent túl sok mindent mert még más adatokat is figyelembe kellene venned ,de mérleg éned elnyomni nem tudod.
Amúgy 13nak tűnsz nem 16nak. És csak fényezni akartam magam ,hogy nekem milyen raj horoszkópom van és ,hogy neked meg mennyire sz*r! Tök elégedett vagyok! Még ezzel is :)))
Hát igen -belőlem még lesz valaki .
Megértem, hogy oroszlán szeretnél lenni. Oroszlán vagyok oroszlán aszcendenssel :) Király érzés!
Egyet mondok, ha tényleg egy oroszlán lakozik benned, eléred amit akarsz ;)
Igen te szerencsétlen.
Oroszlán akarok lenni van rá esély?
Ilyen hülye kérdésre mit vártál ? hogy leírják hogy kell vagy mi?
Ne pattogj itt nekem , menj inkább tini titánokat nézni ,ahogy látom úgy is fan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!