Félek hogy kiszakad a gumi. Mennyi az esély rá? Nem akarok nőgyogyihoz menni - megtudnák a szüleim:S
Szűz vagyok, a barátommal fél éve vagyunk együtt és én már kezdtem úgy érezni hogy kívánom, akarom, neki akarom adni a szüzességemet, de most olvasgattam itt, hogy rengetegen voltak már akiknél kiszakadt az óvszer aktus alatt. Most ettől berezeltem.:S Hallottam az abortuszróól, de azt nem szeretném, azon kívül meg még a 72órás tabletta jöhet szóbe, az viszont csak úgy kapható ha elmegyek nőgyógyászhoz. Mivel még sosem voltam nőgyógyásznál félek. Ráadásul anyum meg apum nem tud róla h készülök a szexre, meg hogy tervezzük és nem is gondoltam hogy szólok nekik. Sok esély van rá, hogy kiszakad a gumi?
17/L
szerintem a szüleid sem olyan hülyék és naívak, hogy ha fél éve vagy együtt a barátoddal, és 17 éves vagy, akkor biztosan csak malmoztok, meg társasjátékoztok, amikor együtt vagytok.
ha kiszakadna a gumi, és elmész nőgyógyászhoz72 órás tablettáért, akkor azt nem fogják megtudni a szüleid, miért tudnák? 17 éves vagy, már simán kiadják neked, nekem is odaadták 16 évesen, egyszer szükség volt rá.
arra, hogy kiszakad a gumi, annyira nincs sok esély, ha megfelelően használjátok. fel vagy izgatva, nem nagy a körmötök, jól húzzátok fel... ennyi a titka.
72 órás tabihoz nem feltétlen kell nőgyógyászati vizsgálat. (ítéljetek el nyugodtan) nekem 14 éves koromban felírta a doki a kórházban, ahová bementünk, csak megkérdezte, hogy mikor volt uccsó havim. a 72 órással csak az a gond, hogy drága. amúgy a koton, ha minőségit vesztek, nem szakad olyan könnyen.
15/L
Aki a szexhez nagylány, az merjen elmenni orvoshoz. Ha lefekszem vele, úgy sem árt évente szűrésre járni.
Ha kiszakad, elmész az orvoshoz és kapsz tablettát. Akkor úgyse csinál veled semmit, csak kérdezget meg elírja. Nincs mitől félned...
A szüleid sem fognak tudni róla.
De amúgy is kicsi az esélye, hogy kiszakad, ha megfelelően használjátok.
utolsó előtti, elnézést közbe írtak
Nehogy a 15 éves "tapasztalt" leányzóra hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!