Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek hogy kiszakad a gumi....

Félek hogy kiszakad a gumi. Mennyi az esély rá? Nem akarok nőgyogyihoz menni - megtudnák a szüleim:S

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, a barátommal fél éve vagyunk együtt és én már kezdtem úgy érezni hogy kívánom, akarom, neki akarom adni a szüzességemet, de most olvasgattam itt, hogy rengetegen voltak már akiknél kiszakadt az óvszer aktus alatt. Most ettől berezeltem.:S Hallottam az abortuszróól, de azt nem szeretném, azon kívül meg még a 72órás tabletta jöhet szóbe, az viszont csak úgy kapható ha elmegyek nőgyógyászhoz. Mivel még sosem voltam nőgyógyásznál félek. Ráadásul anyum meg apum nem tud róla h készülök a szexre, meg hogy tervezzük és nem is gondoltam hogy szólok nekik. Sok esély van rá, hogy kiszakad a gumi?

17/L

2010. júl. 2. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
menj nőgyógyászhoz...kapsz gyógyszert... használtok gumit...ha kiszakad ott a gyógyszer....
2010. júl. 2. 18:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a szüleid sem olyan hülyék és naívak, hogy ha fél éve vagy együtt a barátoddal, és 17 éves vagy, akkor biztosan csak malmoztok, meg társasjátékoztok, amikor együtt vagytok.

ha kiszakadna a gumi, és elmész nőgyógyászhoz72 órás tablettáért, akkor azt nem fogják megtudni a szüleid, miért tudnák? 17 éves vagy, már simán kiadják neked, nekem is odaadták 16 évesen, egyszer szükség volt rá.

arra, hogy kiszakad a gumi, annyira nincs sok esély, ha megfelelően használjátok. fel vagy izgatva, nem nagy a körmötök, jól húzzátok fel... ennyi a titka.

2010. júl. 2. 18:48
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem volt h 1 hónap alatt 2x is kiszakadt.. uh akkor mondtam elég lesz , elkezdtem tabit szedni
2010. júl. 2. 18:49
 4/15 anonim ***** válasza:
ja és azelött egy fél éve már gumiztunk és egyszer se addig. uh nem hiszem h velünk volt a hiba
2010. júl. 2. 18:50
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Ha nagy lány vagy a szexhez akkor az orvoshoz is nagylány kell hogy legyél. Sosem fért a fejembe hogy mi ezen olyan nagy szám, hogy lehettek ilyen felelőtlenek. Ha szexel az ember akkor már nem árt szűrésekre is járni évente ami a te érdeked úgyhogy szerintem még várj pár évet amíg hajlandó leszel orvoshoz menni
2010. júl. 2. 18:52
 6/15 anonim ***** válasza:
13%

72 órás tabihoz nem feltétlen kell nőgyógyászati vizsgálat. (ítéljetek el nyugodtan) nekem 14 éves koromban felírta a doki a kórházban, ahová bementünk, csak megkérdezte, hogy mikor volt uccsó havim. a 72 órással csak az a gond, hogy drága. amúgy a koton, ha minőségit vesztek, nem szakad olyan könnyen.

15/L

2010. júl. 2. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Majd akkor szexelj, ha a következményeket is vállalni tudod. Az előző jól írta, miután szexeltél kénytelen leszel ígyis úgyis nőgyógyászhoz menni, persze amennyiben nem teszed saját magaddal és az egészségeddel cseszel ki, ha ennyire buta valaki, akkor nem felnőtt a szexhez sem.
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

Aki a szexhez nagylány, az merjen elmenni orvoshoz. Ha lefekszem vele, úgy sem árt évente szűrésre járni.

Ha kiszakad, elmész az orvoshoz és kapsz tablettát. Akkor úgyse csinál veled semmit, csak kérdezget meg elírja. Nincs mitől félned...

A szüleid sem fognak tudni róla.

De amúgy is kicsi az esélye, hogy kiszakad, ha megfelelően használjátok.

9/15 anonim ***** válasza:
53%

utolsó előtti, elnézést közbe írtak

Nehogy a 15 éves "tapasztalt" leányzóra hallgass!

2010. júl. 2. 19:09
 10/15 anonim ***** válasza:
lefekszel*
2010. júl. 2. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!