Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek hogy kiszakad a gumi....

Félek hogy kiszakad a gumi. Mennyi az esély rá? Nem akarok nőgyogyihoz menni - megtudnák a szüleim:S

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, a barátommal fél éve vagyunk együtt és én már kezdtem úgy érezni hogy kívánom, akarom, neki akarom adni a szüzességemet, de most olvasgattam itt, hogy rengetegen voltak már akiknél kiszakadt az óvszer aktus alatt. Most ettől berezeltem.:S Hallottam az abortuszróól, de azt nem szeretném, azon kívül meg még a 72órás tabletta jöhet szóbe, az viszont csak úgy kapható ha elmegyek nőgyógyászhoz. Mivel még sosem voltam nőgyógyásznál félek. Ráadásul anyum meg apum nem tud róla h készülök a szexre, meg hogy tervezzük és nem is gondoltam hogy szólok nekik. Sok esély van rá, hogy kiszakad a gumi?

17/L

2010. júl. 2. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vizsgál meg a nőgyógyász ha elmész egy 72órás tablettáért legalábbis az én barátnömet nem vizsgálta meg amugy is ha a pasi menne el feliratni őt vizsgálná meg??!!!amúgy 5ezer ft tele van hormonokkal szóval nem játék .
2010. júl. 2. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

fogadni mernék, hogy csak a korom miatt szavazott le mindenki, mert amúgy normális választ írtam. de legalább én védekezem, nem úgy, mint a legtöbb korombeli..

15/L

2010. júl. 2. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
tök mindegy...a lényeg az h inkább kibírok egy orvosi vizsgálatot,minth utána egy gyereket kelljen felnevelnem, vagy esetleg elvetetnem....
2010. júl. 2. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

a 72 órás nem 5000. 2éve mikor nekem kellett már akkor is 6500 volt, fél éve kb mikor barátnőm ment neki már 7000körül volt.

17/L

2010. júl. 3. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:

én októberben vagy novemberben vettem, és 5000 volt

escapelle, vagy valami ilyesmi neve volt

2010. júl. 5. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!