Félek hogy kiszakad a gumi. Mennyi az esély rá? Nem akarok nőgyogyihoz menni - megtudnák a szüleim:S
Szűz vagyok, a barátommal fél éve vagyunk együtt és én már kezdtem úgy érezni hogy kívánom, akarom, neki akarom adni a szüzességemet, de most olvasgattam itt, hogy rengetegen voltak már akiknél kiszakadt az óvszer aktus alatt. Most ettől berezeltem.:S Hallottam az abortuszróól, de azt nem szeretném, azon kívül meg még a 72órás tabletta jöhet szóbe, az viszont csak úgy kapható ha elmegyek nőgyógyászhoz. Mivel még sosem voltam nőgyógyásznál félek. Ráadásul anyum meg apum nem tud róla h készülök a szexre, meg hogy tervezzük és nem is gondoltam hogy szólok nekik. Sok esély van rá, hogy kiszakad a gumi?
17/L
fogadni mernék, hogy csak a korom miatt szavazott le mindenki, mert amúgy normális választ írtam. de legalább én védekezem, nem úgy, mint a legtöbb korombeli..
15/L
a 72 órás nem 5000. 2éve mikor nekem kellett már akkor is 6500 volt, fél éve kb mikor barátnőm ment neki már 7000körül volt.
17/L
én októberben vagy novemberben vettem, és 5000 volt
escapelle, vagy valami ilyesmi neve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!