Lányok. Akinek szüz csillagjegyü baratja van, meselne rola, termeszeterol, minden erdekel?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 17:38
1/3 anonim válasza:
A párom szüz 7 éve vagyunk együtt!
Mit is mondhatnék!
Nagyon odaadó,szeretetreméltó,figyelmes!
Szeret megajándékozni ha kap azt nem szivesen fogadja :)
Szeret romantikázni de nem viszi tulzásba!
Kiáll az igazáért!
Sex téren a vadabb dolgokat kedveli de ha a lány kéri gyengéd!(ez minden szűzre igaz állitólag,ujságban olvsatm!)
2/3 Antimod válasza:
"Sex téren a vadabb dolgokat kedveli de ha a lány kéri gyengéd!(ez minden szűzre igaz állitólag,ujságban olvsatm!)"
Jelentem, nem igaz, én nem kedvelem a vadabb dolgokat. (Bár lehet, hogy az újság és te mást ért/esz alatta.)
3/3 anonim válasza:
A férjem az, és nagyon szeretnivaló, néha kissé magának való, ugyanakkor éles eszű. Szereti a romantikát, utál veszekedni, gyengéd szerető. Rendet tart, végez házimunkát is, csak egyet nem szeret, ha otthoni munka közben zavarom (ide számít még az is, ha snookert néz a TV-ben, vagy olvas). Igazán nagyszerű ember, nagyon büszke vagyok rá és nagyon szeretem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!