Hogyan lehet meghódítani egy Bak csillagjegyű lányt?
Figyelt kérdés
Én Bika jegyben születtem és az internetes párhoroszkóp alapján ez igencsak kedvező, de valóban így van?2011. nov. 30. 22:48
1/4 anonim válasza:
Van jó kocsid?
Szép, nagy házad?
Van sok pénzed?
Jóképű vagy?
Ha ezekre igen a válasz, akkor nem számít a csillagjegy.
2/4 anonim válasza:
Amúgy a bak nőknek az egzisztencia és biztos családi háttér megléte nagyon imponáló, erős földjegy lévén a dolgok anyagi része igencsak fontos nekik. Emellett a céltudatosság biztos jövőkép karrier képe is imponáló nekik. Legfontosabb hogy érezze, hogy veled hosszútávra lehet tervezni és hogy te is hosszútávra tervezel, a bakoknál a laza kapcsolat, vagy csak úgy elvagyunk nem létező fogalom. +szeretik a "hagyományos udvarlást", légy gáláns előzékeny, bókolj, vidd el vacsizni, vegyél szépen rózsát.
3/4 anonim válasza:
A bak nők szeretik, ha a barnajahú férfiak este 8 körül a szemükbe mondja, hogy "annyira édes vagy". Vigyázz, ne mondd nagyon elhamarkodottan, mert a mars energiái rá nagyon nagy hatással vannak.
Persze ha pasi létedre hiszel a horoszkópban, akkor esélytelen vagy.Eddig csak nejlonszatyros-piacicipős nők, nyugdíjasok és tinilányok hittek benne, de látom ez a trend kezd bővülni.
4/4 anonim válasza:
én bak vagyok, engem sehogy, vagy tetszik nekem vki hódítás nélkül, vagy nem. kérdezz rá a csajnál ink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!