Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak csillagjegyű férfiról...

Bak csillagjegyű férfiról vélemény?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 13:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
a legjobbak.
2011. dec. 29. 14:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Van vélemény.
2011. dec. 29. 14:12
 3/19 anonim ***** válasza:
51%

összes pasim bak volt kivétel nélkül. én is bak vagyok :D

önfejűek, makacsak :D két bak "nem fér meg egy csárdában" :(

2011. dec. 29. 14:29
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
ők a legjobb típusúak ahogy én tudom. A leggyorsabban nekik vág az eszük, feltalálják magukat, humorosak, erősek, szépek, szerények. Tudom mert az vagyok
2011. dec. 29. 14:42
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Előző:

Pont ezt mondják az ikrekre is...

Pedig a bak pasik szakállasak, szeretik a spenótot sültvirslivel, nem szeretik, ha "kucumucu"-nak becézik őket és kiscicákat kínoznak. Az összes bak egy szemétláda, ha kicsit megbántják őket. Ez tudományosan bizonyított tény, asztroshowban is megmondták.

2011. dec. 29. 15:02
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Ááá... Nekem nagyapáim bakok, apám is bak, keresztapám is bak, az egyik legjobb barátnőm is. Aranyosak mind és szeretem őket, de kib***ott idegesítőek tudnak lenni :P
2011. dec. 29. 15:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:02 A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad

Hát utálom a szakállat ha már kicsit borostás vagyok elkezdek borotválkozni. Spenótot, régen ettem nem nagyon emlékszem de a sültvirslit szeretem. Bárcsak többször hívnának kucumucunak egyáltalán nem zavarna, főleg ha csajok mondanák :) Két macskám is van, és imádom őket. Ha egy kicsit megbántanak, hát ha rosszindulatból gunyorosan teszi valaki akkor igen, de inkább otthagyom az illetőt, de őszintén szólva nem olyan könnyű megbántani ha kis dologól van szó gyorsan elfelejtem.

És ha asztroshow alakítja a véleményed akkor nem tudlak komolyan venni :) de egyébként lehet hogy nagy része igaz annak amit írtál a bakokra, akkor én egy kivétel vagyok. Amúgy se veszem be ezeket a meséket, hogy ne lehet sorolni az embereket 12 valamibe....

2011. dec. 29. 15:17
 8/19 anonim ***** válasza:
még valami: eszembe jut hogy anyám sokszor el akarta "takarítani" a kismacskákat nem túl humánus módon (egyébként ikrek) én meg mennyit küszködtem hogy megakadályozzam, de nem sokszor sikerült... amúgy az első választ humoros felhanggal írtam :)
2011. dec. 29. 15:36
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
15:36 te nem vagy bak, túl sokat pofázol.
2011. dec. 29. 15:48
 10/19 anonim ***** válasza:
Ugye most nem megbántani akarsz hogy ezzel bizonyítsd az igazad? :) Látod okosabb vagyok annál heheheheee :) (a kérdezőnek meg legalább nagyobb rálátása lesz a dolgokra ha írogatok :)
2011. dec. 29. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!