Bak csillagjegyű férfiról vélemény?
Az én párom is bak és tökéletes! :D
Na jó, talán tényleg makacs, de nem jobban mint mások... :)
A nyilast (engem) jól kezeli!
Türelmes és néha tényleg hallgatag. Viszont van olyan, hogy könyörögnöm kell, hogy 5 percig legyen csöndben :D
A bakokra nem hat annyira az univerzum energiái, ezért jósolni és egyéb varázslatokat nehezen lehet rá alkalmazni. Szerelmi kötést nehéz vele végezni és egyéb asztrológiai varázslat is nagyon nehéz az esetében.
Emiatt bakoknak jogosan 50% felárt számolnak fel a varázslók/mágusok/jósok a szolgáltatásaikért.
epresnyauuu
Én egy korábbi válaszoló vagyok és Bak. Én is hallottam, olvastam már rossz dolgokat erről a jegyről, sokaknak nem szimpatikusak bizonyos bak tulajdonságok, de az hogy csak játszanak az emberrel és otthagyják ha megunják őket? Hát ez nem éppen az amit sokszor olvastam róluk, magamat sem ilyennek ismerem sőőt... Én mondjuk eleve nem is igazán hiszek az asztrológiában bár azt el tudom képzelni hogy vannak bizonyos jellemzők amik nagyon igazak egyes jegyekre, mert mikor olvastam jellemzéseket akkor tényleg sok volt ami hasonlított rám. És az egyik tulajdonság hogy a bakok csak kevés embert fogadnak el igazi barátjuknak de azokat igazán. Ez velem is így van, ha ismerek valakit és tudom hogy számíthatok rá bármikor az igazi barát lesz akik csak jópofák meg menők azokkal nem feltétlenül főleg ha tudom hogy van valami tulajdonsága amit negatívnak ítélek meg, akkor azzal már elég nehezen jövök ki, vagy inkább tartom a távolságot. De mivel úgy is vannak jobb és rosszabb emberek ezért nem lehet általánosítani. Ha valakinek olyan az értékrendje akkor arra rossz értelemben lesznek igazak bizonyos tulajdonságok, például lehet hogy kevés barátja lesz, de azok "rosszak" ugyanez igaz a többi jegyre is. Meg az is hogy bizonyos dolgok amik le vannak írva nem igazak egyes személyekre hanem az ellenkezője. De általánosítani nem jó, és sajnos ezt csinálják akik az asztrológiával foglalkoznak, és már jönnek is az előítéletek, én bak vagyok akkor már rossz vagyok, te vízöntő akkor te csak jó vagy stb stb...
mester1987 válasza:
Én csak bak aszcendensű vagyok; mit jót írjak, vagy csak rosszat? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!