Soha nem stimmel a horoszkóp. Miért?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje figyelem a rádióban a NAPI,HETI horoszkópot.Tök mindegy mit mondtak Pl: óvakodj ettől v. attól ,amikor szerencsés napot ígértek semmi nem változott.
A NEO rádióban a hétvégi csalamádé / családi magazin /műsorba beírtam azt mondta az illető ( nem emlékszem a nevére )aki egyébként szimpatikus volt ,hogy nem tudja miről beszélek ,mert nála mindig stimmel minden.Nem tudom miért nem fogta fel " AZ ÉN HOROSZKÓPOM NEM EGYEZETT A VALÓSÁGGAL " Szóval miért ?
2011. dec. 18. 21:54
21/22 A kérdező kommentje:
Ha valaki visszamenőleg megmondaná ,életem főbb eseményeinek időpontját ,AZ, DE CSAK AZ ÉRDEKELNE !!
Próbáljatok az alapkérdésre válaszolni.
Csak az válaszoljon aki érdemleges választ tud adni,és ne egymással vitázzatok . ( önismeret ? , BAROMSÁG )
2012. jan. 7. 17:42
22/22 anonim válasza:
menj az asztromókus.hu-ra ott profik vannak, minden kérdésedre válaszolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!