Soha nem stimmel a horoszkóp. Miért?
Hosszú ideje figyelem a rádióban a NAPI,HETI horoszkópot.Tök mindegy mit mondtak Pl: óvakodj ettől v. attól ,amikor szerencsés napot ígértek semmi nem változott.
A NEO rádióban a hétvégi csalamádé / családi magazin /műsorba beírtam azt mondta az illető ( nem emlékszem a nevére )aki egyébként szimpatikus volt ,hogy nem tudja miről beszélek ,mert nála mindig stimmel minden.Nem tudom miért nem fogta fel " AZ ÉN HOROSZKÓPOM NEM EGYEZETT A VALÓSÁGGAL " Szóval miért ?
"Mert az asztrológia nem egzakt tudomány."
Helyesen: mert az asztrologia NEM tudomany. Kulonben nagyon meglepo, hogy nm stimmel, mert tobbnyire kerulik az olyan szovegeket, amiknek eselyuk van nem stimmelni, tobbnyire barkire igaz altalanos kozhelyeket mondanak: "A heten jobban teszi, ha vigyaz ertekeire", "Akaratan kivul megbanthat masokat" - Ezek kire nem igazak?
A horoszkóp a tehetetlen emberek kapaszkodója, akik fizetni is hajlandóak azért, hogy általánosságokkal megtámogassák.
Tök midnegy, hogy napjegy, holdjegy, aszcendens, jupiter energiája, számmisztika, vénusz a vízöntőben, egyre megy: Hülyék lehúzására. Asztroshow, asztrológus, tisztánlátó, stb.
Eddig a szélesebb lepukkant rétegnek nem volt pénze (pl 10-40 éve), most már valamennyi van, így beindult a rájuk épülő műtudományos lehúzóbiznisz. És hát ha megnézzük a legnépszerűbb TV műsorokat (valóságsó, asztro show) látjuk, hogy ez így is van. Egyik táplál, másik irányít.
Hát anyukámmal együtt írtunk már horoszkópot, mikor egy újságnál dolgozott, és épp beteg volt az akinek kellett volna írnia. Csak helyettesítettük 2 hétig.
Aztán jókat röhögtünk, amikor anyu ismerősei mondták, hogy jaj mennyire bejött nekik, amiket írtunk.
Pedig csak volt egy kb 2 éve lejárt könyvem, még gyerek voltam és abból írtam ki amit éppen gondoltam. Anyám még egy kicsit átfogalmazta és így születtek a tökéletes horoszkóp cikkek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!