Bika horoszkóppal és skorpió aszcendessel, milyen tulajdonságaim lehetnek?
milyen a személyiségem szerintetek , milyenek a tulajdonságaim .
20 /f melyik dominálhat jobban nálam ?
én úgy tudom hogy ez az egyik legnehezebb párosítás és nagyon nehéz megélni ,mert két teljesen ellentétes jegyről van szó ami pont szemben áll egymással,de ugyanakkor egy nagyon kemény személyiséget ad és nagyon kitartó embert,a skorpió is szívós és a bika pedig kitartó.tehát alap vetően nem rossz csak általában a két ellentétes oldal között billeg a személyiség..
persze ez még nagyon sok mindentől függ szerintem ez alapján nem lehet megítélni a dolgokat és te se ez alapján skatulyázd be magad..
mert a személyiséged függ a neveltetéstől környezettől és rengeteg dologtól..
amúgy a skorpió aszcendens erősen vonzza a másik nemet és erős szexualitást takar úgy ahogy a bika is...
nem vagy szex mániás?:)
20 éves vagy és szűz,tényleg sok problémát jelenthet az önkielégítés.
Én is ugyanilyen vagyok és még bika is .Tudod az egésznek az a hátránya hogy ,Én pl sokáig nem voltam nővel ilyenkor maradt ami maradt,hirtelen beesett egy nő és hát ilyenkor össze kell "szokni" az illető nővel és az ilyen esetekben az a mák ha a kiszemelt hölgy türelmes és van valami indok amivel be lehet csapni.
Szerintem elérted azt a kórt hogy húzzál bele mielött lemaradsz!neked az volna az igazi ha egy szűz lányt nézzél ki magadnak!Nem érsz rá,Én 26 vagyok és totál le vagyok maradva mármint nem csajozás terén hanem család terén,és elhiheted nekem hogy nem egyszerű nekem sem mert otthon élek szülökkel hiába külön szinten ,és nincs semmi félretett pénzem és sohasem fogtam ki a jólfizető állásokat.Szóval soha nem árt ha felkészült vagy és szerintem le vagy maradva,sokat számít ha az első szerelmen,barátnőn,sexen, átesel.Azért vagy fiatal hogy azt kiélvezd!Ne pazarold el az idődet!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!