Skorpió férfiről vélemény? Olyan irjon aki nem azt irja hogy nem a csillagjegy számít. és hasonlók. Már uncsi
Semmilyen szinten nem vagyok képes hazudni. Nagyon kevés embert tudok szeretni, és nagyon nehezen, de ha megszeretek valakit az örök. Minden ígéretemet betartom, saját magammal szemben nem ismerek kifogást, vagy kibúvót. Az emberiségre meg úgy nézek mint az állatokra, mivel a nagy részüknek sem becsülete, sem emberi tartása sem volt soha. Régen, ha valaki hazudozott az undort keltett bennem, most már inkább szánalmat. Egész életemben, csak azt hallgattam, hogy nincs esélyem semmire. (élni, egészségesek lenni, sikerre) Mindig minden harcomra azt mondták, hogy lehetetlen. Senki nem támogatott semmiben, még szavakkal sem. Lehet, hogy ezért a legsikeresebb ember vagyok akit ismerek. Nagyon nem bírom, ha valaki panaszkodik, mert az önzés, és az embernek maga elé kell helyeznie a szeretteit, és a kötelességét.
Skorpió/Skorpióval
Pozitív: hűséges, becsületes, csupaszív, megértő, őszinte, védelmező, mindig lehet rá számítani
Negatív: lusta, sértődékeny, meggyőződése hogy ő mekkora nőcsábász, keménykedő, nagyképű, önző
Rossz tapasztalataim vannak velük...még a nőkkel is.
Nem választanék ilyen párt.
23N
Azt senki sem emlitette :
a skorpio nem fem feled, nem enged es nem bocsajt.
Nem var senkitol semmit ingyen, es nem is marad ados semmiert.
Tisztelt 2-es válaszoló!
Skorpió vagyok én is és szinte teljes mértékben rámillik amit írtál.
Nem vagyok a horoszkóp híve de ez most picit meglepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!