Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a leglúzerebb csillagje...

Melyik a leglúzerebb csillagjegy és melyik a legsikeresebb?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, saját tapasztalat is jöhet a mindennapi ismerősök közül.
2011. aug. 17. 15:10
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
50%
mi a f*sz köze van a csillagjegyeknek a sikerekhez vagy a balszerencséhez? ilyen viccet is rég hallottam :D kösz, jó napom lesz ilyen hülyéktől -.-
2011. aug. 17. 15:42
 2/22 anonim ***** válasza:
68%

Bár nem tudom hogy milyen csillagjegyben születtél de valószínű az amiben te!Mert ekkor lúzerséget még nem kérdezett itt senki szerintem...:D

Szóval ha elárulod a saját csillag jegyedet akkor meg tudjuk mondani!:D

2011. aug. 18. 12:41
 3/22 anonim ***** válasza:
68%

A bak a legbénább, az oroszlán meg a legmenőbb, zárj össze kettőt és meglátod melyik éli túl...

Mielőtt bárki megsértődne, természetesen csak viccelek.. Ilyen nincs. Minden ember egyedi és minden ember más, nem szabad általánosítani. Ha pedig mégis nagy horoszkóp mániás vagy és hiszel is benne, akkor, ha jól tudom van valami aszcendens,ami szintén befolyásolja, az embert, szóval még ilyen szempontból sem lehet ezt a kört így leszűkíteni..

2011. aug. 18. 12:48
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen! Minden jegynek vannak olyan tulajdonsagai ami ha pozitivan nyilvanul meg akkor nyerove es ha negativan akkor luzerre teheti az illetot.
2011. aug. 18. 23:40
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Én sem hiszem ,hogy a csillag jegy alapján lehet valaki pancser. DE! Én ilyesmit olvastam itt gyakorin meg horoszkópos oldalakon ,hogy a rák a leginkább érzékenyebb meg a halak. És még a bak leírása is elég silány néhány oldalon. Azt meg ,hogy melyik a legerősebb/érzéketlenebb(nem én találtam ki :D)? Úgytudom a Nyilas és a Skorpió meg talán az oroszlán.
2011. aug. 19. 21:34
 6/22 anonim válasza:
30%

A legjobb az oroszlán (én is az vagyok).

A leglúzerebb a halak.

2011. aug. 19. 23:28
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
Én Bak vagyok, szerintem ez a leglúzerebb:)
2011. aug. 20. 16:33
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Hát nekem több vízöntő ismerősöm is van/volt.

Nőben: szinte elviselhetetlen,nagyon a végletekben él.Vagy túl vidám,túl jófej,nevetgélő, vagy pedig nagyon manipulatív,nagyon szomorú,kedvtelen,siránkozós.

De természetesen dekoratív külsejű és inteligens!Mégis valahogy elszalad vele a ló,és nagyon ráerőszakolja magát a másikra.

Férfiban:eddig egy ilyen férfivel volt dolgom,hát köszönöm több nem kell belőle(hiába vonzó,és kb meg tudok tőle őrülni,még sem tudom mi vonz benne mert idióta!).

A lényeg,hogy a vízöntő férfiak elvileg különcek,kinézetre és érdeklődési körben,hobbiban is.Szinte egy más világban élnek,de nagyon jól be tudnak vágódni a mai rohanó világba,valahogy alkalmazkodnak.De a saját világukat nem engedik megzargatni! Különc humor,különc megjegyzések,mély érzések(kevés szavakkal),sok félreértés-ebből fakadóan pedig bizalmatlanságot kelt.Kicsit elérhetetlen és egészséges önbizalommal rendelkezik,tudja magáról,hogy ő kiskirály.

(ez az én tapasztalatom

2011. aug. 22. 04:04
 9/22 anonim ***** válasza:
5%

szóval szerintem a legrosszabb a vízöntő.

A legjobb pedig a rák :)

2011. aug. 22. 04:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az oroszlán egy beképzelt f_sz,

a rák meg egy szerencsétlen falapát akivel szegénnyel mindig kitolnak.

2011. aug. 22. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!