Melyik a leglúzerebb csillagjegy és melyik a legsikeresebb?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, saját tapasztalat is jöhet a mindennapi ismerősök közül.2011. aug. 17. 15:10
11/22 anonim válasza:
ma 04:04
szia én vizöntö férfi vagyok...és be kellvalljam részben igazad a jellemzést tekintve.. azonban nincssok önbizalmuk...és csak szeretnének kiskirályok lenni
12/22 anonim válasza:
Mérleg vagyok. Szerintem a mérlegek a legjobbak, és nekem is mondták már ezt sokan. Gyönyörűek, okosak, ügyesek, nagyon nőiesek/férfiasak, művészek, diplomatikusak, harmonikusak, békeszeretők, nagyon nagyon alkalmazkodó képesek és barátságosak. Mi kell még?! Az egyetlen "gondjuk": hogy kétségbeesetten szeretnék fenntartani a harmóniát, az egyensúlyt, és viták alkalmával nagyon rosszul érezhetik magukat, ergo vészhelyzetekben nem jók. Szeretnék mindig fenntartani a boldogságot! :) És az így is van. És ezt nem egy megkeseredett 60 éves nő írja, akinek csak a gyk. a napi elfoglaltsága! 15 éves vagyok, és elég érett, hogy mindezeket felfogjam ;)
13/22 anonim válasza:
04:04
totál igazad van a vízöntőkkel kapcsoatban,tapasztalat...
14/22 anonim válasza:
személyfüggö...nincslegjobb ...
15/22 anonim válasza:
A Skorpió. Az a zodiákus legerősebb jegye. (Tapasztalat) A legbénább pedig a Bika. Beképzelt és hülye. -.-"
16/22 anonim válasza:
Hahahahaaa!! én oroszlán vagyok és egyetértek az a legjobb!! és mindig tarolnak és egisták forever
17/22 anonim válasza:
Hát a legbénábbak sztem a rákok és a mérlegek :/
18/22 Kékwérű válasza:
itt mindenki azt írja le a legsikeresebbnek, amelyik a saját jegye, és azt lúzerezi, amelyikről rossz tapasztalata van...értelme nincs a kérdésnek
19/22 anonim válasza:
Fene tudja, én a vízet jelképezem, és mint írta egy hozzászóló a zodiákus legerősebb jegye vagyok. Jó tudni. :)
A halak-ra már mondták, hogy lúzer. Én nem tudom eldönteni. Jó társalgó és egy munkahelyen vagy egy állásponton meg tud maradni, de ez vitatható.
A skorpió jegyűre "hamarabb" ráismerek.
20/22 anonim válasza:
Én két mérlegről hallottam. Az egyik a 12-es, a másik a legjobb barátnőm. Tapasztalat: beképzeltség. Hangsúly: tapasztalat. Különben én vízöntő vagyok. Ja, és szerintem senkinek sem esik jól, ha csillagjegyét szidják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!