Mik jellemzők az IKREK-re?
a kétszínűség nem!
gyorsak, fürgék, mozgékonyak, eszesek, abban is gyorsfelfogásúak,
ha kitartóak (ami viszont néha hiányzik) virtuózzá válhatnak valamiben (Kocsis Zoltán, ikrek pl a zongorázásban:)
Én is ikrek vagyok,és nem vagyok kétszínű.
Senki nem is mondott még ilyet rám soha.
De a második amit írt,az igaz :P
Előző előtti vagyok, azt kihangsúlyoznám hogy ezek személyes tapasztalatok direkt kiemeltem, hogy nem általánosítok az ikrekre, ha 10-15 embernél ugyanazt látnám akkor lehet, de így semmiképp. :)
Ami viszont tény, hogy általában nagyon intelligensek szeretik az intellektuális témákat, sokszor abban vesznek el hogy túl sok minden érdekli őket, sokféle dologba belekezdenek. párkapcsolatot tekintve, pedig náluk különösen fontos hogy lenyűgözzék őket, nekik fel KELL nézniük a másikra akkor érzik jól magukat. De sajnos könnyen ki is szeretnek valakiből mert ha már az illető nem érdekes nem tudja lenyűgözni akkor unalmassá válik és keress mást aki megadja neki azt az új impulzust amire szüksége van. Gyakori hogy elcsavarják a fejét és ilyenkor tovább is áll. Ezért is van az, hogy az ikrek a föld jegyekkel nem túl szerencsés párosítás. A nyugodt stabil otthonszerető de egyben kiszámítható ember helyett nekik egy pörgősebb kiszámíthatatlanabb ember kell, ellentétben pl a rákkal akinek az otthon melege és a megbízható nyugodt kiszámítható és hűséges partner az ideális.
Nem akarok bunkónak tűnni, de igazán rájöhetnétek, hogy ez alapján nem lehet meghatározni az embereket. Összesen 12 csillagjegy van, ha az aszcendenst is nézzük, akkor 12*12=144 féle ember lenne. Ez elsőre talán soknak tűnik, de ez nagyjából egy kisebb iskola diákjainak számát teszi ki, vagyis ha a dolog működne, akkor egy 145 fős iskolában biztosan lenne két olyan diák (akiknek a "sima" csillagjegye és az aszcendense is ugyanaz), akik szinte teljesen ugyanolyanok - azt már hadd ne mondjam, hogy csak Magyarországon 10 millióan élnek, a nagyobb országokról már ne is beszéljünk. Komolyan milyen lenne a világ ha minden 145. ember csont ugyanolyan lenne? Arról már ne is beszéljünk, hogy még egy profi asztrológustól se hallottam, hogy megmagyarázta volna mivel hatnak a bolygók az emberek személyiségére.
Nem kötekedni akarok, aki akar (és tud) cáfoljon meg, ez csak az én véleményem. Ha esetleg bunkó voltam, akkor sajnálom, próbáltam nem úgy fogalmazni, remélem sikerült :)
Sajnos nekem is negatív a véleményem azokról az ikrekről, akiket ismerek.
Nagyhangúak, nagydumások, közönségesek,nem megbízhatóak, és nem a hűség mintaképei..hazudósak...
Viszont van aki szereti,hogy be nem áll a szájuk,és elszórakoztetja őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!