Mik jellemzők az IKREK-re?
Hát, kinek mit takar az IKREK :)
Én pl. beszédes, fürge észjárású, hol jókedélyű, hol hisztis, mély érzelmeket többnyire nélkülöző, játékos, remek fantáziavilággal megáldott embereket ismertem meg bennük. Ezek az analógiák az ikrek ismerőseim között, de alapvetően mindannyian különböző személyiségűek. Szóval, szerintem ez egy nagyon szubjektív, nagyon determinálhatatlan dolog, hogy "ha te ikrek vagy, akkor tuti, hogy állandóan beszélsz a levegőbe, ezért nem foglalkozom veled..." stb. Picit g*ci dolog lenne szerintem, ha mindenkit le lehetne írni egy képlettel (mint valami formatervezett robotokat 1 program által), ami kiszámítható abból, hogy a születésnapján éppen hogy álltak a bolygók, na mindegy, csá!
20:31 vagyok.
Le lettem pontozva, de azért senki nem mondta, hogy miért nem igaz amit írok, ellenben sorra érkeznek az - egyébként teljesen különböző - válaszok arról, hogy milyenek az ikrek. Kicsit se röhejes...
Sokat beszél. Eléggé érzelemmentes. Mának él. Nem célja, hogy megtalálja élete párját, az a felfogása, hogy amíg működik egy kapcsolat addig működik, aztán lesz új. Tehát nem feltétlen hűtlen, viszont nem tesz meg mindent egy személyért (max idősebb korában, amikor már senkinek sem kell).
Szeret jönni -menni, sportolni is. Konfliktusokat élvezi, ha nincs igaza, akkor is keményen győzköd másokat.
Becsületes, jóindulatú a maga módján, de nem mindig lehet rá számítani, ő viszont mindent elvár mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!