Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Soha nem stimmel a horoszkóp....

Soha nem stimmel a horoszkóp. Miért?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje figyelem a rádióban a NAPI,HETI horoszkópot.Tök mindegy mit mondtak Pl: óvakodj ettől v. attól ,amikor szerencsés napot ígértek semmi nem változott.

A NEO rádióban a hétvégi csalamádé / családi magazin /műsorba beírtam azt mondta az illető ( nem emlékszem a nevére )aki egyébként szimpatikus volt ,hogy nem tudja miről beszélek ,mert nála mindig stimmel minden.Nem tudom miért nem fogta fel " AZ ÉN HOROSZKÓPOM NEM EGYEZETT A VALÓSÁGGAL " Szóval miért ?

2011. dec. 18. 21:54
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
nekem állandóan bejön. DE TÉNYLEG. olyanokat ír meg, olyan pontosan, hogy már magam se hiszem hogy tényleg megirta...
2011. dec. 31. 23:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Mert a bulvárlapok általánosságokat írnak. 12 jegyet vesz figyelembe, de ettől sokkal összetettebb. Nincs két egyforma horoszkóp
2012. jan. 1. 06:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha figyelmesen olvasnál akkor már rájöhettél volna, hogy nagyon fontos a születési év, hó nap óra, perc, és születési hely. Ha ez pontos, akkor el lehet készíteni a horoszkópot. Egy horoszkóp olyan mint az új lenyomat,Egész életedre meghatározza, hogy milyen vagy. Milyen életterületet tartasz fontosnak: Saját magaddal mennyire vagy megelégedve, hogyan viszonyulsz az anyagi dolgokhoz. Hogyan kommunikálsz, hogyan gondolkodol. Mennyire fontos számodra a gyökerek. Milyen típusú ember az aki neked bejön, hogyan állsz a munkához. Mennyire tudsz eligazodni a világban. Ragaszkodásod az anyagi dolgokhoz, vagy könnyen elengeded. Milyen a hited,képes vagy e magasabb iskolákat elvégezni (fősuli, vagy egyetem ) Mennyire fontos számodra a karrier, hogyan viszonyulsz a barátokhoz, és mennyire vagy képes visszavonulni, elgondolkodni azon merre halad is az életed. Stb. Szóval ez sokkal összetettebb, mint hogy te melyik hónapban születtél
2012. jan. 1. 06:58
 14/22 A kérdező kommentje:

tegnap 06:58

Ha adok születési dátumot , óra ,perc . akkor megmondod eddigi életem "FŐBB" időpontjait ?

2012. jan. 2. 15:56
 15/22 A kérdező kommentje:
A főbb időpont = pozitív és negatív események
2012. jan. 2. 15:57
 16/22 Kérdésmester válasza:
Ezt a horoszkópot nem értem?Minek!?
2012. jan. 5. 17:42
 17/22 A kérdező kommentje:
Hogy hogy minek ? Ha valaki visszamenőleg megmondaná ,életem főbb eseményeinek időpontját ,AZ DE CSAK AZ ÉRDEKELNE
2012. jan. 6. 19:33
 18/22 anonim ***** válasza:
azt minek, az már elmúlt! A horoszkóp önismeret elmélyítésre való. Legalább is szerintem
2012. jan. 6. 19:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Az az önismeret, hogy más megmondja mi lesz és mi legyen?
2012. jan. 7. 11:23
 20/22 anonim ***** válasza:

az önismeret nem arról szól, hogy megmondja a delikvensnek, hogy mi lesz, hanem arról szól, hogy mik miért történnek vele. Miért sikeres, vagy mivel lehet sikeres. Mihez hogyan kellene viszonyúlnia. Miért vannak problémái a párkapcsolatában. Mit hozhat ki magából Egy tükröt tart elé.

Persze a rossz információ a nem tudás, még nem jelenti azt, hogy az nem létezik. Aki nem tanult kvantum fizikát és állítja, hogy olyan nincs nem azt gondolod, hogy az illető ostobán áll hozzá?

2012. jan. 7. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!