Hosszú ideje figyelem a rádióban a NAPI,HETI horoszkópot.Tök mindegy mit mondtak Pl: óvakodj ettől v. attól ,amikor szerencsés napot ígértek semmi nem változott.
A NEO rádióban a hétvégi csalamádé / családi magazin /műsorba beírtam azt mondta az illető ( nem emlékszem a nevére )aki egyébként szimpatikus volt ,hogy nem tudja miről beszélek ,mert nála mindig stimmel minden.Nem tudom miért nem fogta fel " AZ ÉN HOROSZKÓPOM NEM EGYEZETT A VALÓSÁGGAL " Szóval miért ?
nekem állandóan bejön. DE TÉNYLEG. olyanokat ír meg, olyan pontosan, hogy már magam se hiszem hogy tényleg megirta...
2011. dec. 31. 23:49
12/22 anonim válasza:
Mert a bulvárlapok általánosságokat írnak. 12 jegyet vesz figyelembe, de ettől sokkal összetettebb. Nincs két egyforma horoszkóp
2012. jan. 1. 06:40
13/22 anonim válasza:
Ha figyelmesen olvasnál akkor már rájöhettél volna, hogy nagyon fontos a születési év, hó nap óra, perc, és születési hely. Ha ez pontos, akkor el lehet készíteni a horoszkópot. Egy horoszkóp olyan mint az új lenyomat,Egész életedre meghatározza, hogy milyen vagy. Milyen életterületet tartasz fontosnak: Saját magaddal mennyire vagy megelégedve, hogyan viszonyulsz az anyagi dolgokhoz. Hogyan kommunikálsz, hogyan gondolkodol. Mennyire fontos számodra a gyökerek. Milyen típusú ember az aki neked bejön, hogyan állsz a munkához. Mennyire tudsz eligazodni a világban. Ragaszkodásod az anyagi dolgokhoz, vagy könnyen elengeded. Milyen a hited,képes vagy e magasabb iskolákat elvégezni (fősuli, vagy egyetem ) Mennyire fontos számodra a karrier, hogyan viszonyulsz a barátokhoz, és mennyire vagy képes visszavonulni, elgondolkodni azon merre halad is az életed. Stb. Szóval ez sokkal összetettebb, mint hogy te melyik hónapban születtél
2012. jan. 1. 06:58
14/22 A kérdező kommentje:
tegnap 06:58
Ha adok születési dátumot , óra ,perc . akkor megmondod eddigi életem "FŐBB" időpontjait ?
2012. jan. 2. 15:56
15/22 A kérdező kommentje:
A főbb időpont = pozitív és negatív események
2012. jan. 2. 15:57
16/22 Kérdésmester válasza:
Ezt a horoszkópot nem értem?Minek!?
2012. jan. 5. 17:42
17/22 A kérdező kommentje:
Hogy hogy minek ? Ha valaki visszamenőleg megmondaná ,életem főbb eseményeinek időpontját ,AZ DE CSAK AZ ÉRDEKELNE
2012. jan. 6. 19:33
18/22 anonim válasza:
azt minek, az már elmúlt! A horoszkóp önismeret elmélyítésre való. Legalább is szerintem
2012. jan. 6. 19:47
19/22 anonim válasza:
Az az önismeret, hogy más megmondja mi lesz és mi legyen?
2012. jan. 7. 11:23
20/22 anonim válasza:
az önismeret nem arról szól, hogy megmondja a delikvensnek, hogy mi lesz, hanem arról szól, hogy mik miért történnek vele. Miért sikeres, vagy mivel lehet sikeres. Mihez hogyan kellene viszonyúlnia. Miért vannak problémái a párkapcsolatában. Mit hozhat ki magából Egy tükröt tart elé.
Persze a rossz információ a nem tudás, még nem jelenti azt, hogy az nem létezik. Aki nem tanult kvantum fizikát és állítja, hogy olyan nincs nem azt gondolod, hogy az illető ostobán áll hozzá?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!