Hogy is van ez? (komolyan jó lenne tudni)
Arról van szó, hogy az egyik horoszkóp(zodiákus) szerint összeillünk egy lánnyal a másik(kínai) pedig majdnem hogy kizártnak tartja a kapcsolat működését.
Nagyon megköszönném egy hozzáértő véleményét erről.
Az hogy összeilletek-e vagy sem, attól függ hogy te mit gondolsz arról hogy összeilletek-e vagy sem.
És azt hogy te mit hiszel úgy tűnik befolyásolja az is hogy melyik horoszkópnak hiszel...
Lehet erre normális választ adni?
Két különböző horoszkópról van szó, amelyek ellentmondanak egymásnak. Sokan vannak, akik az egyikben, és sokan, akik a másikban hisznek. Az a kérdés, hogy te melyiknek hiszel?
Szia!
Én ugy talaltam, hoyg tul keves tényezőt hasznalnak fel ezek a szemelyisegelemzo modszerek.
Megprobalom elmagyarazni.
Nem tudom, hany eves vagy, sok itt a kisebb gyerek, ugy magyarazom, mintha felnott lennel, szolj, ha nem erted.
A geocentrikus vilagkepet hitték sokaig az emberek, azutan jott a heliocentrikus. Namost mindegyik szemelyisegelemzo modszer, amivel eddig talalkoztam, szamomra oylannak tunt a valosaghoz kepest, mint a geocentrikus vilagkép. Most Te talaltal 2 "geocentrikus vilag"-értelmezest, es nincs kozos metszetük.
MAsik hasonlat: olyan, mintha a terbeli jelensegeket sikban akarnad ertelmezni. Talaltal 2 sík-rendszert, ami térbeli valosagot probal leirni. És nincs közös metszetük: párhuzamos síkok.:)
Mind2 horoszkóp téved, vagy csak az egyik téved.
Talán az egyik "geocentrikus", a masik "heliocentrikus".
Tesztelned kene a 2 horoszkopot, hogy mas dolgokban melyik jon be!
Nagyon is értem mire gondolsz, érdekes, ment is a hasznos.
A baj az, hogy mind2 horoszkóp által definiált személyiség jegyeket viselem. Nem tudok elfogultabb lenni az egyikkel vagy a másikkal.
Most ha butább lennék akkor pl. hihetnék az egyikben jobban azért mert az jobb jövőt ígér, de nyilván nem. Ez megint annak a kérdése volna, hogy melyikben akarok hinni és megint értelmét vesztené az egész.
A másik érdekes dolog, hogy van közös sík a te metaforáddal élve. A személyiségjegyek hasonló embernek definiálnak, engem is és a lányt is, csak az összeférhetőségünk ellentétes.
Ezért tettem fel a kérdést mert elég érdekes, hogy lehet nagyon hasonló bementi információkból teljesen más kimenetet produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!