Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Általánosságban valóban a bak...

Általánosságban valóban a bak szülöttei a legnehezebben kezelhető emberek? Miért?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 14:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
érte, hogyan kellett volna kiírnom?
2011. okt. 20. 09:49
 12/15 anonim válasza:
Pl.: A bak jegy szülöttjei nehezen- vagy könnyen kezelhető emberek? Miért?
2011. okt. 20. 11:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmi köze a csillagjegynek semmihez. Főleg nem a személyiséghez. Miután ezt sokan igazolták, bevonták a holdjegyet meg az aszcendenst, hogy ne kelljen magyarázkodni a sok mellényúlás miatt.-)))
2011. okt. 25. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, a kérdésedre azért nem lehet igen/nem választ adni, mert a.) a csillagjegy (valójában Nap-jegy) önmagában még elég keveset árul el az illető személyiségéről, nagyon sokat számít, hogy milyen fényszögek vannak még a horoszkópban, hol áll az AC b.) mindenkinek más a nehezen kezelhető, az én feleségem Bak jegyű, én Szűz vagyok, kiválóan megértjük egymást, de ugyanőt egy Oroszlán például már egyáltalán nem biztos, hogy kezelni tudná. Szintén Szűz jegyű főnökömmel pedig gyakran szétcincáljuk, rommá kritizáljuk egymás munkáját... :-) Minden csillagjegynek vannak "rossz" tulajdonságai!
2011. okt. 28. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Bak a párom és bak az egyik legjobb barátom!! A páromat nagyon nehéz volt úgymond megtörni!! A legjobb barátom pedig agyafúrt, kiszámíthatatlan, már-már idegölő alkat. Még jó hogy csak a legjobb barátom.
2011. nov. 10. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!