Melyik csillagjegy szülöttei közül kerül ki a legtöbb hajléktalan?
Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
Nyilas
Bak
Vízöntő
Halak
közül kerül ki.
Hát,azt mondják,hogy a Rákokból,mert nem nagyon felel meg nekik semmi,mindennel van valami gondjuk,(így a munkákkal is általában)és hát így nem nagyon tudnak alkalmazkodni,így megélni sem.
De lusták még:Bika,Halak és Skorpió.(Bár az utóbbi nagyon cseles,és irigy,ezért másokból mindig meg fog élni valahogy)
Háát én nemtom...
Rák ismerőseim: boldogok mosolygósak elégedettek
Halak ismerőseim: kifejezetten szorgalmasak.
Szerintem a hajléktalanok és csillagjegyek között nemigen lehet összefüggést kerseni... véletlen úgy hozta...
08:21
Én sem azt mondtam,hogy nem lehetnek gazdagok,csak lusták,és szerintem a gazdagok között elég sok az ilyen.
(meg aztán,a lustaság már egy ok lehet a hajléktalanságra,tehát a lehetőség erre fennáll náluk)
08:32
A Rákok mosolygósak? :)Hát ez elég vicces.Kedvesek,meg aranyosak..stb.,de az egyik legdepressziósabb jegy,folyton figyelni kell a hangulatingadozásaikra..de különben a tulajdonságok,amiket felhoztál,egyáltalán nem zárják ki,hogy hajléktalanok legyenek.
A Halak szorgalmas?Igen,amikor nézik.Mihelyt hátat fordítasz nekik a díványon tespednek,és nézik a falat.Az összes Halak ilyen:trehány,nem szeret takarítani,általában a Halak nők főzni se tudnak,és UTÁLJÁK a munkát..mindenben el akarnak fáradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!