A XXI. század elején miért hisznek emberek a horoszkópokban, hogy képesek ez alapján párt választani?
"ha a Hold hat az emberre, akkor a többi miért ne hathatna"
Mert a nagy távolságuk miatt a gravitációs hatásuk jelentéktelen.
én nem ezt kérdeztem.... nem ilyen felszínes választ vártam.... miért születünk? van valami feladatunk itt? mi lesz ha meghalunk?miért halunk meg? mi van a Földön túl? hogy léteznek csodák? miből vagyunk, Mi emberek? van-e lelkünk?
én erre szeretnék választ kapni,Tőled.
igen ,77% én is így értettem a kérdésem, erre várom én is a választ....
és ha nem akarsz "semmi" maradandód hagyni,akkor miért PRÓBÁLOD megtéríteni az embereket? ostoba és közönséges vagy.
Szerintem senki nem vár teljes és tökéletes választ, de vár annyi nyitottságot, hogy bepillantást engedjen a kérdező a világlátásába, abba, hogy ő mit is gondol. :)
Ehhez nem kell nagy filozófusnak lenni.
"én nem ezt kérdeztem.... nem ilyen felszínes választ vártam...."
-miért születünk? Mert az univerzum a bonyolultság felé halad. Az élő bonyolultabb, mint az élettelen.
-van valami feladatunk itt? nincs
mi lesz ha meghalunk? a minket alkotó molekulák elbomlanak, akik szerettek, szomorúak lesznek
-miért halunk meg? sejtjeink alkalmatlanok az örök életre
-mi van a Földön túl? ezt nem tudom értelmezni
-hogy léteznek csodák? nem léteznek csodák, csak megmagyarázatlan események
-miből vagyunk, Mi emberek? nagyrészt vízből, de a pontos összetétel változó. Idősebb emberekbenkevesebb a víz.
Remélem elég konkrét voltam.
van-e lelkünk? nincs
én erre szeretnék választ kapni,Tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!