Én nem látok benne oroszlánt. Vagy az állatkertben az oroszlánkifutóba váltott jegyről beszélsz? Az papírból van, kissé könnyen gyűrődik, megjelenése állatkertenként más.
2011. jún. 28. 19:35
3/18 anonim válasza:
Én oroszlán vagyok. Szeretem kiszolgáltatni magam, lusta vagyok, ha valami kell, akkor azonnal kell, hamar megsértődöm, nem tűröm a kritikát, szeretem ha dicsérnek, sokszor kiakadok saját magamon. De viszont sokan szeretnek, nagyon önzetlen vagyok, mindenkinek segíteni próbálok, mindenki baját magaménak tekintem.
2011. jún. 28. 19:43
4/18 anonim válasza:
Nekem a két legjobb barátom(fiú,lány) oroszlán, anyukám is. A kapcsolatom mindegyikükkel nagyon jó! A barátaim hihetetlenül akaratosak és ha valamit kitalálnak azt minden félképpen rám akarják erőszakolni.
Egyébként imádom mindegyiket, olyan rossza tulajdonság ami idegesítene nincsen.:D
Kos voltam:D
2011. jún. 28. 19:44
5/18 anonim válasza:
Az oroszlán válaszolónak üzenem. A lányom is oroszlán, tipikusan rátok illik amit írtál. Viszont segítőkész, humoros, nagyon jó a meglátása. Imádom a lányom!!!
2011. jún. 28. 19:47
6/18 anonim válasza:
19:43, dettó. Egy másik oroszlán. Azzal a különbséggel, hogy nekem vannak, akik ki nem állhatnak. (valami miatt.) Pedig szép vagyok, kedves, segítőkész, de tényleg, és ....legfőképpen szerény-ke - vagy valami olyasmi. :)
2011. jún. 28. 20:18
7/18 anonim válasza:
Hát k.rvára nem ettől függ h szeretem e az ismerőseimet, hogy mi a csillagjegye. Pl rám se illik az amit a csillagjegyemről írnak...
2011. jún. 28. 20:30
8/18 a_maestro_főnök válasza:
oroszlán vagyok és a jegy összes rossz tulajdonsága igaz rám nézve. Jót viszont nem tudok felhozni. Önző lusta makacs akaratos főnökösködő stb. És most menj fogat mosni mert vár az ágy.
2011. jún. 29. 00:01
9/18 anonim válasza:
nagy, szőrös és jobbára fáj, ha megharap
2011. jún. 29. 22:07
10/18 anonim válasza:
Nagyon megszerettem őket, anyukám is leó, és mostanában kezdem benne meglátni azt a mérhetetlen jóságot, amit nem mindenki vesz észre, mert az embereknek első ránézére a büszkesége szúr szemet. Valóban büszke, rosszabb pillanataiban nem mindig képes kontrollálni azt, amit mond vagy tesz, de alapállapotban egy angyali nő :) Ismerek egyéb oroszlánokat is, velük is nehéz nem kijönni szerintem. Valahogy mindannyiukban megvan az a játékos, kedves kiscica - csak nem mindig könnyű észrevenni :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!