Milyen az oroszlán jegy?
"Én oroszlán vagyok. Szeretem kiszolgáltatni magam, lusta vagyok, ha valami kell, akkor azonnal kell, hamar megsértődöm, nem tűröm a kritikát, szeretem ha dicsérnek, sokszor kiakadok saját magamon. De viszont sokan szeretnek, nagyon önzetlen vagyok, mindenkinek segíteni próbálok, mindenki baját magaménak tekintem."
Óóó..mintha én írtam volna...igazából az oroszlánok idegesítőek és ami kell nekik azonnal kell. Mindenkin uralkodni akarnak és mindenkinek úgy kell ugrálnia, ahogy ők akarják. Sértődékenység? Óó de még mennyire!!
Egy oroszlán(y) :)
Ja és a sokszor kiakadok saját magamon az rám is igaz :D néha agybajt kapok a saját természetemtől xD még jó hogy a párom elvisel és tud kezelni :D
Oroszlán hölgyet úgy kell megtartani, hogy úgy irányítod, hogy közben azt hiszi ő irányít :DDD
Üdv az oroszlán(y) :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!