Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen az oroszlán jegy?

Milyen az oroszlán jegy?

Figyelt kérdés
Szeretitek oroszlán jegyű ismerőseiteket?
2011. jún. 28. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm oroszlán, és valóban elég akaratos, sértődékeny, és büszke, de ezeken felül ő a legnagyobb kincsem. :)
2011. júl. 13. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
Sokan szeretik az oroszlánokat, föleg ök saját magukat.
2011. júl. 14. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó ezt adom. :DDD
2011. júl. 14. 19:34
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

"Én oroszlán vagyok. Szeretem kiszolgáltatni magam, lusta vagyok, ha valami kell, akkor azonnal kell, hamar megsértődöm, nem tűröm a kritikát, szeretem ha dicsérnek, sokszor kiakadok saját magamon. De viszont sokan szeretnek, nagyon önzetlen vagyok, mindenkinek segíteni próbálok, mindenki baját magaménak tekintem."

Óóó..mintha én írtam volna...igazából az oroszlánok idegesítőek és ami kell nekik azonnal kell. Mindenkin uralkodni akarnak és mindenkinek úgy kell ugrálnia, ahogy ők akarják. Sértődékenység? Óó de még mennyire!!

Egy oroszlán(y) :)

2011. nov. 21. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja és a sokszor kiakadok saját magamon az rám is igaz :D néha agybajt kapok a saját természetemtől xD még jó hogy a párom elvisel és tud kezelni :D

Oroszlán hölgyet úgy kell megtartani, hogy úgy irányítod, hogy közben azt hiszi ő irányít :DDD

Üdv az oroszlán(y) :DDD

2011. nov. 21. 21:31
 16/18 anonim válasza:
24%
Hali,en is oroszlan vagyok,skorpio aszcendensel,eleg durva,es bunko vagyok,ha olyan passzban talalnak,de maskulonben kedvesseggel,dicsero szavakkal,odafigyelessel kenyerre lehet kenni.Gyulolom pl ha pofazok,es nem figyelnek ram,na akkor eluvoltom magam,vagy gylolom,ha pl tv-t neznek,es tul nagya nyuzsi,es nem ertem a tv-t,na akkor van az,hogy FOGD BE A POFAD!Utalom a kupit,rendnek kell lennie,nem szeretem a kupis embereket,attol kiakadok.Szeretm megkapni amit akarok,lehetoleg azonnal,mivel ha en tolem kernek,barmit,en azt azonnal adom,ezert ezt varom visszafele is.A hazugsagot nem turom,mert en is oszinte vagyok,neha fajon.A kritikat elfogadom,ha jogos,azt gondolom igazsagos vagyok,utalom a ketszinu,mocskolodo embereket.A vizontokkel abszolute nem jovok ki,valamiert taszitanak,bikak detto.A kosokat imadom,nyilasokat is,de egy masik oroszlan mar nem johet szoba..kiveve,ha a hullamhossz azonos.A szerelemben huseges vagyok,ha megcsalnak,duhrohamot kapok,es visszavagok.Szeretek iranyitani,de ez nem tudatos,az emberek onkentelenul kovetnek.Elobb peldat mutatok,aztan dumalok.Skorpio aszcendensem miatt nehezen nyilok,belso erzelmi viharaimat nehezen tudom kontrollalni,plane ha megbantanak.Nem bizok senkiben,ezert nincs is sok barat korulottem,mert sok szart kavartak mar az eletemben.Hala istennek,skorpio aszcendesemnek koszonhetoen hamar kiszurom,ki ellenseg,ki barat.Ovatosan kozeledek.Regen oroszlan jellemkent naiv voltam,hamar at tudtak verni,belehuztak a rosszba,mert mindenkinek feltetel nelkul hittem.De ahogy felnottem,erosodott a skorpio aszcendens,aminek koszonhetoen,sokkal bizalmatlanabb,megfontoltabb lettem.Szoval a nap jegy helyett az aszcendens befolyasolja a megjelenesunket,a vilaghoz valo viszonyunkat,alaptulajdonsag pedig a napjegyunk.Egyebkent azt vettem eszre,ha leirast nezzuk az oroszlanrol,akkor nem sokat irnnak,ill amit irnak is,az egyaltalan nem szimpi,mert ram nem igaz.Nalam nem szamit annyira a vagyon,a penz,az hogy milyen markas ruha van rajtam.Azt irjak,hog bekepzeltek,nagy az ego,szeretnek a kozeppontban lenni,hat nem tudom,en is szeretk kozeppontban lenni,de nem minden aron,es ha latom hogy sok vagyok,leallok.Nem nagy az egom se,szoval nem igazan lehet altalanossagban irni,de ami beszinezi az egyeniseget,az mindenkepp az aszcendensunk.
2013. nov. 10. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Szeretjük magunkat de legalább az önbizalmunkat nem kell ápolgatni. Szeretem hogy határozott vagyok, nem vagyok kiszolgáltatva mert egyedül is vígan megoldok bármit. Akármire képes vagyok, szívósan küzdök. Szerintem az oroszlán vicces és barátságos. Segítőkész vagyok és empatikus de az lehet nem a napjegy miatt. Nagyon fontos, hogy elismerjenek és szeressenek mert ez doppingol. Bennem van a felsőbb érzés de ezt igyekszem kezelni. Türelmetlen, makacs, akaratos vagyok... meg lehet sérteni de általában poénra veszem a dolgokat. Szeretek pihengetni, a filmezés kikapcsol... a sport nem a szívem csücske.... lustaság. Szeretem osztani az észt... mindenről van véleményem de széles az érdeklődési köröm, szeretek mindenről mindent tudni, ismerni szóval nem csak észkedek. Nem hisztis inkább nyűgös tudok lenni de azzal magamat is kiborítom.
2020. szept. 1. 17:09
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Ja és fontos a rend, hogy harmonizáljanak a dolgok a lakásban pl. Nagyon szeretek vásárolni. Mindig vevő vagyok egy dicséretre de ha nem jön magától akkor intézem.
2020. szept. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!