Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kit mennyire befolyásol a...

Kit mennyire befolyásol a párhoroszkóp?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogyan sem
2010. dec. 8. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:

igazából én már ránézésre tudom kinek mi a horoszkópja valahogy 1-2 perc után érzem, hát természetesen eleinte nem számít semmit, aztán amikor kijönnek a különbségek az ellentétek akkor igaza lesz a horoszkópnak.

a skorpió tényleg korlátozni akart és féltékenykedett, az oroszlánnal minden szuper volt, a vízöntővel jókat hülyültem, a rákkal semmi sem jött össze. Persze nem hiszek 100%ban ebben, ez csupán egy iránymutató. A lehetséges konfliktusokra világít rá. A szerelem az szerelem, ha imádom mindegy mi a horoszkópja, összeillik e vagy nem.

2010. dec. 8. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem befolyásol párválasztásnál, viszont a párom teljes! képletét (tehát személyes bolygók, fényszögek, méltóságok, minden) azért összevetem az enyémmel, ad egy kis tájékoztatást.

Általában el lehet mondani, hogy mindig azzal vagyunk együtt, akivel valami dolgunk van, tehát biztos nem választanék horoszkóp alapján. Napjegy (amit sokan nemes egyszerűséggel horoszkópnak mondanak) alapján meg nem sokat tudhatunk meg valakiről, annyira általános.

2010. dec. 8. 22:42
 4/8 BlackSword ***** válasza:
le se szarom...
2010. dec. 8. 22:59
 5/8 anonim válasza:
hát érdekes lenne, ha az azonos horoszkópú emberekkel ugyanaz történne mindig...
2010. dec. 8. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

a napjegy nem azonos a horoszkóppal...

2010. dec. 9. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
én személy szerint leszarom
2010. dec. 9. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Akit ez befolyásol, az gyenge jellemű és buta.

Punktum.

2010. dec. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!