Kit mennyire befolyásol a párhoroszkóp?
igazából én már ránézésre tudom kinek mi a horoszkópja valahogy 1-2 perc után érzem, hát természetesen eleinte nem számít semmit, aztán amikor kijönnek a különbségek az ellentétek akkor igaza lesz a horoszkópnak.
a skorpió tényleg korlátozni akart és féltékenykedett, az oroszlánnal minden szuper volt, a vízöntővel jókat hülyültem, a rákkal semmi sem jött össze. Persze nem hiszek 100%ban ebben, ez csupán egy iránymutató. A lehetséges konfliktusokra világít rá. A szerelem az szerelem, ha imádom mindegy mi a horoszkópja, összeillik e vagy nem.
Nem befolyásol párválasztásnál, viszont a párom teljes! képletét (tehát személyes bolygók, fényszögek, méltóságok, minden) azért összevetem az enyémmel, ad egy kis tájékoztatást.
Általában el lehet mondani, hogy mindig azzal vagyunk együtt, akivel valami dolgunk van, tehát biztos nem választanék horoszkóp alapján. Napjegy (amit sokan nemes egyszerűséggel horoszkópnak mondanak) alapján meg nem sokat tudhatunk meg valakiről, annyira általános.
Előzőnek:
a napjegy nem azonos a horoszkóppal...
Akit ez befolyásol, az gyenge jellemű és buta.
Punktum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!