Vannak olyanok akiknek bejött a párhoroszkóp?
Akik hisznek benne, azoknak biztosan bejön, mert a homályos utalások és általános frázisok mögött magukat látják. Akik nem hisznek az ilyesmikben, azok nyilván meg sem nézik.
Szerintem nem jó semmire. Szeretem a páromat, boldog vagyok vele, harmóniában és szerelemben élünk. És ezt horoszkópok nélkül. Megnéztük néha a Joyt meg a Glamourt, hogy mit ír, és csak nevettünk rajta, mekkora csacsiságokat ír. Persze nyilván vannak sokkal professzionálisabb horoszkópok és jövőlátó módok. Az Ókorban például jósoltak különböző állatok belsőszerveiből.
Néhány angol lapon megtalálhatod a kínai horoszkópok összevetését, párhoroszkóp úgymond.
Mivel van aki komolyan foglalkozik a témával, nem tartom hülyeségnek. Biztos van benne tudomány, csak egyelőre nem ismerjük az összefüggéseket, ezért kinevetik a művelőit. Az ilyen tinglitangli horoszkópok hétről-hétre persze hülyeségek.
De a horoszkóp egy embertípus meghatározása is, pl. olvastam múltkor az én csillagjegyemről egy 4 oldalas elemzést (egyszerűen nem bírtam abbahagyni), ahol a szervi bajokra is kitér. Megnéztem, és mindnek specifikusan van leírva a gyakori betegségek, és valóban, nekem gyomor és bőrproblémáim vannak (szűz csillagjegy).
A kínai horoszkóp meg nagyon jó.
Szia!
Én bika vagyok nyilas aszcendenssel, a párom vízöntő rák aszcendenssel. Igazából az alap horoszkópunk üti egymást, de tökéletesen összeillik a másik aszcendensével. Ezzel együtt több mint 2 éve együtt vagyunk, együtt élünk.
Igen.Nagyon is bejött.
Régebben nem ismertem a témát, azonban utólag visszaolvasva tényleg jellemző volt egy-két volt exemre és persze rám a jellemzés.
Lehet, hogy nem lehet rá alapozni, de jó, ha van az ember kezében egy iránytű.
Ettől függetlenül megértem azokat, akik mégis megtalálják a boldogságukat olyan jegy mellett, akikkel elvileg nem illenek össze.
Egyébiránt ez sincs egészen így, hogy vki nem illik össze vmelyik jeggyel, max.több kompromisszumot kell vállalnia a másikkal szemben egy kapcsolaton belül, illetőleg a kapcsolat minőségét befolyásolja a két jegy összekerülése.
Nem mindegy, hogy épp, hogy elviselem a másikat, vagy borsó a héját / zsák a foltját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!