Skorpió lány kit válasszon?
Skorpió lány Kos ascendenssel - Oroszlán férfi Ikrek ascendenssel:
A rossz külső hatások (távolság, családi összeférhetetlenség) miatt csődbe ment kapcsolat. De egy éve van másunk, mégis egymást szeretnénk, annak ellenére, hogy nincs szerelem, valami mégis visszahúz...
Skorpió lány Kos ascendenssel - Mérleg férfi Nyilas ascendenssel:
Egy új kapcsolat, ami tökéletesnek mutatkozik minden téren, a skorpió igazából bizonytalan még és van valami, ami hiányzik a kapcsolatból...
(Nem ezek alapján akarok dönteni, csak érdekelne mire számíthatnék)
Javítanék:
a skorpió lány bak aszcendenssel, mérleg férfi mérleg aszcendenssel (egyelőre ez biztos, oroszlánt még meg kell néznem, sztem azt is elszámoltam)
Kifejezetten fájnak az ilyen kérdések. A lányom és a barátja, akivel lassacskán 2 éve együtt vannak, minden újság horoszkópját azért olvassák el, jót jól kiszórakozzák magukat. Mert kiderül: magányosak; párkapcsolat készülődik; van párja, de viharos a kapcsolat, szakítás/válás várható; esetleg csak veszekedés utáni kibékülés küszöbén vannak.
ÜDV SATEN!!!
ha hiszel ilyenekben akkor semmiképp se engem.
saten jól megmondta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!