Milyen szakmát válasszon egy lány manapság?
Az alábbiakat tudnám neked javasolni. Keresettek, elismertek.
Óvodapedagógus:
angol nyelvvizsgával is nagyon keresik
jelenleg kb. 250 óvodapedagógus állás van fent a neten a kozigalla.gov-on és a gyermeksziget.hu-n
Tanító:
lehetsz pl. nemzetiségi tanító, vagy választhatsz műveltségterületnek nyelvet, történelmet stb, amit 6. osztályig taníthatsz
jelenleg kb. 100 tanító állás van a kozigalla.gov-on
Logopédus (gyógypedagógia szak - logopédia szakirány):
főállás mellett magán logopédusként is praktizálhatsz,
Csecsemő és kisgyermeknevelő:
van BA képzés és felsőfokú szakképzés is
új szak, nagyon keresik bölcsődébe, családi napközibe (magán bölcsi),
Gyógytornász (ápolás és betegellátás szak - gyógytornász szakirány):
főállás mellett magán gyógytornászként is praktizálhatsz
Védőnő (egészségügyi gondozás és prevenció-védőnő szakirány):
én még nem hallottam munkanélküli védőnőről :)
És persze a tanári pálya megalapozásaként pl.:
történelem alapszak
vagy
idegen nyelv alapszak
Választhatod minornak egyiket vagy a másikat, lehetsz pl. angol-történelem szakos tanár.
(idegen nyelv szakkal korrepetálhatsz, fordíthatsz stb)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
LÁNY vagyok...kőműves meg gépész meg esztergályos nem igazán szeretnék lenni..és írtam is hogy inkább a humán dolgok az erősségeim nem pedig a reál kedves 2. válaszoló.. többieknek köszönöm!
3.válaszolónak: hát..szeretnék jól megélni,talán még ki is költöznék Amerikába ha úgy adódna lehetőségem. :)
Lány vagy, és ? Minek hangsúlyoztad ki?
Kőművesnél meg mit számít, hogy humán milyen vagy? Marha nagy reál tudás kell ehhez. Egy téglát vagy egy cementes zsákot át raksz A-ból B-be. És még beszélgetsz is a többi művessel, ez inkább humán.
AZ meg hogy lány vagy? Mit számít? Most jössz a kifogással, hogy lány vagy, de bzd+ szavazati jog az kell, meg egyenlőség az kell, de dolgozni meg nem akarsz, csak kifogásolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!