Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tűnjek ki a többi lány közül h engem válasszon?
20:38-as vagyok.
Hát ez is több már, mint a semmi. Én azt hittem, hogy egyáltalán nem is beszéltek. Szerintem ez a szexi rucis nem túl jó ötlet, habár .... szerintem olyan ruhákat vegyél fel, amik kényelmesek, és csak azt emeli ki rajtad, ami előnyös. Amúgy van is erről egy idézet, hogy a fiúkat úgyis csak az érdekli, ami a ruha alatt van, és hogy a lányok egymásnak öltöznek... valami ilyesmi :D
Arra gondoltam, hogy valahogy el kéne érned, hogy ő keresse a társaságod... Csak még nem tudom, hogy hogyan. Az biztos, hogy beszélgetnetek kéne sokat. Hívd el buliba is, de úgy, hogy több barátot is hívsz, nehogy megijedjen, hogy ez máris egy randi :D Amikor együtt vagytok keresd a kontaktust. Pl: nézz mélyen a szemébe, mosolyogj rá és ha 'véletlenül' egymás mellett ültök, akkor megint csak 'véletlenül' érintsd meg a karját a te karoddal. Lehet, hogy gyerekes, de én már csináltam olyat is, hogy nekimentem a kiszemelt fiúnak:$ és jól is jöttem ki belőle, mert beszélgetni kezdtünk (jaj, bocsi, ne haragudj; áá semmi baj; amúgy miujság? stb).
Viszont ne ess túlzásba, mert mint már írtad is, az valószínűleg idegesítené. Meg kéne találnod az arany középutat, kicsit flörtölsz vele, kicsit nem, kicsit érdekel, kicsit nem, mert szerintem nem kéne azt látnia, hogy teljesen oda vagy érte. Érezze azt, hogy te nem fogsz rá várni örökké, érezze azt, hogy van veszíteni valója. De tényleg nagyon fontos lenne, hogy minél többet beszélgessetek. És ne csak msn-en, mert az megöli az igazi kapcsolatokat... legalábbis én így vettem észre (ezzel azt akartam mondani, hogy ne msn-en éljétek az életeteket:D)
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett. Remélem segítettem egy kicsit. Drukkolok nektek! ;)
utolsó vagyok.
az lenne a legjobb,ha valami így élőbe történne, amit aztán hosszasan meg tudnátok beszélni msn-en... (szerintem) és azután már jönnének maguktól a jobbnál jobb témák. :) amúgy nem biztos, hogy nem akar veled beszélni ha nem ír rád. csak kényelmesebb persze ha nem mi írunk rá az illetőre, hanem ő ránk... voltam már én is így egy sráccal. ő mindig rám írt és aztán tök jókat dumcsiztunk, csak aztán egy idő után már nem keresett. aztán ráírtam én, és kiderült, hogy csak várta, hogy végre én is ráírjak.(ez nem tartozik ide :D) szóval szerintem keresd a társaságát, de ne csak neten keresztül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!