Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy rák csillagjegyű hölgynek...

Egy rák csillagjegyű hölgynek vigyek virágot az első randin? Örülne neki,vagy korainak érezné?

Figyelt kérdés

márc. 20. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Érzelmeket.
márc. 20. 17:04
 2/9 anonim válasza:
79%

Engedd el ezeket a csillag jegyeket és horoszkópokat.Minden nő tud örülni egy kis kedvességnek legyen az virág vagy édesség.

Igen,biztosan örülni fog neki.

Lekopogom...kopp..kopp

márc. 20. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
"Jól van Öcsi! Megmondom mit csinálj! Ha meg akarod nyerni a kislányt, légy hozzá teljesen őszinte! Értve vagyok?!" (Aladdin)
márc. 20. 17:16
 4/9 anonim válasza:
100%
Semmi jelentősége a horoszkópos izének ehhez.
márc. 20. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem minimum a nők fele nem szereti ha költ rá ismeretlen ember, aki 1 % max hogy a párja lesz, és ráadásul ott vonulnak virággal hogy jól látható legyen hogy ez valszeg az első randi, főleg ha ordítva meg is kérdezi hogy pl mikor volt utoljára kapcsolatod vagy valami hasonlót.
márc. 20. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
De ha személyesen ismered pl osztálytárs akkor vigyél. Az más.
márc. 20. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem csillagjegyfüggő.
márc. 20. 17:54
 8/9 anonim válasza:
Én Rák vagyok és örülnék. Ha Kos, Bak..., stb. lennék, akkor is örülnék, mert nő vagyok.
márc. 20. 19:08
 9/9 A kérdező kommentje:
8/8 köszönöm szépen 🤗
tegnapelőtt 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!