Ha az adott csillagjegy első napján születtem de az aszcendensem az előző csillagjegy akkor valojában az előző csillagjegy a horoszkopom is?
erre gondoltam:
dec 23.-án születtem(bak) de az aszcendensem nyilas,akkor igzából a horoszkopom a nyilas?
nem.
A horoszkópod bak, az aszcendesed pedig nyilas.
Ebben mi a bonyolult?
Hülye vagy-e???
Bak a Nap-jegyed, az aszcendensed pedig Nyilas.
Érdekes kombináció :)
A Nap állása azt jelzi, hogy tudatos szinten hogyan viselkedünk, belső erő, energia.
Az aszcendens az az egot, "ÉN"-t, életstratégiákat, felvett szerepeket, ösztönöket mutatja meg.
A Hold-jegy szintén fontos, az érzelmeket, tudatalattit, tehetségeket, mélyen rejtőző dolgokat jelzi.
Hogy eközül a három közül ki melyiket "használja" leginkább, az személytől függ. A férfiaknál gyakran a Nap-jegy dominánsabb, a nőknél a Hold, de nem mindig. Van, aki nem nagyon használja egyiket sem, hanem az aszcendensét. Ez nagyon embertől különböző. Szóval ez hülyeség, hogy csak az aszcendens vagy a Nap vagy a Hold számítana, együtt fontos a három!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!