Melyik azok csillagjegyek aki első osztályon főznek sütnek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 10:23
1/11 anonim válasza:
Első osztályon? Nem tudtam, hogy a vonaton lehet sütni-főzni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem:
Vízöntő - kreatív
rák - szeretetteljes:D
Amúgy hogy merült fel a kérdés?
5/11 anonim válasza:
He? Nem tudom, én állítólag nagyon jól sütök főzök, mondjuk vendéglátóipariba is jártam, mérleg vagyok de, mit számít a csillagjegyem?
6/11 anonim válasza:
Minek ír ide az ember ha lepontozzák?
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán, melyikek a főzni tudó csillagjegyek?
.
Ha csillagjegyŰekre gondolsz, a válasz egyértelmű: azok az emberek, - csillagjegytől függetlenül! - akik megtanulták a főzés fortélyait és nem vétenek hibát.
8/11 anonim válasza:
A Bika túl lusta ahhoz, hogy főzzön magának. Ő csak megenni szereti, amit mások csináltak 😅
9/11 A kérdező kommentje:
Hn
2021. dec. 1. 20:48
10/11 anonim válasza:
Valaki nagyon nem szereti a bika és rák jegyeket, mert csak azok lettek lepontozva.
A bikához tartozik az anyagvilág általi alkotás. Tehát a sütés-főzés remekül passzol. A bika anyagból alkot, formál. Nem csak élvezni szeret, hanem alkotni is, mert az is örömforrás számára. A rák pedig gondoskodik szeretteiről, családjáról. Ő egy rendkívül tápláló figura. Ennél fogva a sütés-főzés számára is egy fontos szeretetnyelv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!