Mit jelent a vízöntő neptunusz az első házban?
Figyelt kérdés
Nekem bak az aszcendensem és az első házamban van még a neptunusz is vízöntőben. Ez milyen hatással van a személyiségre vagy a megjelenésre? Akit érdekel a téma az válaszoljon.márc. 16. 20:15
1/6 anonim 

válasza:

Bocsi a hisztimért, de tiszteld már meg szerencsétlen Neptunuszt azzal, hogy nagy betűvel írod a nevét. Ne haragudj, de erre nagyon allergiás vagyok. Egyébként a kérdésedre a válasz. Nagy valószínűséggel a művészi hajlamot, kreativitást erősíti.
2/6 Bálvány 

válasza:

Ködös, önmagában bizonytalan személyiség. A Neptun valamiféle lemondást, feladást hordoz. A youtube-on Sóvári Melinda nemrég csinált videót a témában.
3/6 anonim 

válasza:

A Neptunusz nem személyjelölő. Világkorszakokat, generációkat mutat, a többi külső bolygóval egyetemben.
4/6 anonim 

válasza:

Én csak azt ismerem, hogy 'Kozmix a házban!'
5/6 anonim 

válasza:

Neptunusz az tényleg a "ködösítő". Álmok, remények, csalódások, művészi hajlam, empátia, függőségek, bizonytalanság, halogatás, vizes analógiák... minden, amit a Halak jegyet is jellemzi. És akkor azt rakd az első házra. De hozzátéve, hogy nem mindegy, honnan érik milyen fényszögek és hogy csak jóval kisebb jelentőségű mint pl. a Nap vagy az aszcendens.
6/6 anonim 

válasza:

Vízöntőben a Neptunusz meg az ilyen közösségért önfeláldozó, vagy sajnos csak annak az illúziója, hogy az ő különcsége, függetlensége, meg nem értettsége pont másokért van.
(Mert a Vízöntő az "udvari bohóc" vagy örök ellenzéki minőség, aki szemben áll a hatalommal (az Oroszlán ellentéte), egy-egy csoport vagy az egész világ elnyomottjai szószólójaként kritizálja, de mégsem tud igazán elköteleződni, vezetni, hisz akkor ő lenne hatalmon. Így hiába van az állandó társaságkeresése, mégis magányos, nyugtalan. A Halak/Neptunusz meg amit fentebb írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!