Van valaki, akinek 1-es házas Plútója van?
Lassú mozgásban évtizedekig, kemény menet lesz!
Kinek megy rá az egész élete a gyökeres átalakulásra?
"Hát egy Plútó az első házon végighalad, ott kő kövön nem marad hogyha nem nézünk magunkkal szembe. Tehát mindent el kell követnünk az önismereti munkában az előrehaladásért és az önmagunk elfogadásáért."
https://www.youtube.com/watch?v=7bssETpmNak
Az öreg elég zavarosan magyaráz. Igaz itt nem is a tranzitokat tanítja, csak Plutóról értekezik. Szerintem kommentelőinek 90%-a nem tudta értelmezni mondanivalóját. Mivel Kalo placidusban számol, így ház váltásról most nincs szó. Akinek egyes házában van most a tranzit Plutó,
annak valószínüleg eddig is ott járkált az elmúlt években.
Másrészt amíg születési bolygókkal nem lép fényszög kapcsolatba nagyon keveset érez meg belőle a szülött.
Nekem 2028-2030 körül lép be az 1es házamba. Eddig se volt kutya a 12-esben...eddig is kemény volt, ezután is kemény lesz. A PLútó mindenhol kemény, bárhol is áll és bármelyik házban tranzitál.
Ugyanolyan kis genyó, mint a Szaturnusz. Bár egy kicsit talán szerintem jobb, mert legalább ennek van értelme, rohadt kemény, de a végén úgy jössz ki belőle, hogy sokkal mélyebb rálátásod van az adott területre.
Na a Szaturnusz nem ilyen.
Ott csak szívsz a semmiért. Mert csak.
#4 Szerintem a Szaturnusz még rosszabb mint a Plútó.
#5 Helyes. Beledöglünk, de valahol jó is lesz.
#6 A születési képletedből.
Azt itt tudod megnézni, ha kitölrtöd a pontos időt helyet.
Kapsz egy ábrát szimbólumokkal. A külső körön ami be van vonalkázva, mint a számegyenes (jegyenként 30 fok) ott vannak a csillagjegyek szimbólumai. (Ezekre utána tudsz guglizni, hogy melyik melyik)
Ezen belül számokkal vannak jelölve a házak (12 db)
A házokon belül pedig a bolygók szimbólumait látod.
De alul van leírás is ha lejjebb görgetsz. (igaz, angol)
Ezekre később rá tudsz keresni. Pl egy adott bolygóra adott jegyben, házban...
A felső képlet csak a születési képleted, ugye azóta a bolygók mozogtak, meg folyamatosan mozognak, az éppen az égen lévő bolygóállásokat (tranzitok) a születési képletedhez viszonyítva itt tudod megnézni:
Magyar nyelvű oldalt nem tudok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!