Első házas Halak Szaturnusznak mennyire domináns a hatása? Illetve mik jellenzőek arra a személyre akinél ilyen pozicíóban van a Szaturnusz?
Kérem, hogy csak azok írjanak akiket érdekel a téma!
Köszönöm!
Képzelj el egy szigorú törvényeket alapuló, jól strukturált, lassan fejlődő mesevilágot! :)
Mondok másik példát. Én az ötös házas halak szaturnuszomból balettozom. Az egy nagyon szép művészi világ, de szigorú struktúrája van és nagyon lassan tudsz benne fejlődni.
Tedd össze a halak fantáziadús, érzelmes energiáját egy szigorú törvényeken alapuló rendszerrel, struktúrával!
AsztrológiaPécs
Köszönöm a válaszod! Nagyon érdekes amit írtál... És el is gondolkodtatott.
Érdekes, mert engem is foglalkoztat az írás és nagyon-nagyon régóta szeretnék regényt írni, de pont az nehezíti meg számomra az egészet, hogy ragaszkodom ahhoz hogy mindent részletesen és szigorúan összeállítsak és megtervezzek - itt a tervezett történetem fantasy világára gondolok például. Rengetek ötletem van de magával a történettel nem jutok sehová mert az egész hátterének tervezésénél leragadok.
Lehet hogy ez a fényszögek miatt van?
Rowlingnak van szűz énállapota, amiből rendszerezni tudja az információt.
A halak szaturnuszt csak forrásként említettem.
Nem konkrétan az írásra utaltam, csak hogy lehet benned valami fantáziadús forrás.
Nem ide tartozik, de hogyan lehet megnézni milyen házba van meg ilyesmi? Halak vagyok én is
Előre is köszi a választ ha úgy van jöhet privátban is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!