Milyen szinten vagy az asztrológiában?
Lelkes érdeklődő : Tudom, hogy milyen csillagjegyben születtem és a Nők lapja magazin útmutatása alapján nyomozom, hogy párommal összeillünk-e.
Kezdő tanuló: Csináltam már gépi radix elemzést. Most Kalo Jenő Youtube videók alapján próbálom megfejteni a bolygók jelentését. Első éves vagyok egy asztrológiai tanfolyamon. Talán veszek egy Takács Tibor könyvet.
Haladó tanuló: Direkciókat elemzek, a családtagjaim képletét pontosítgatom. Szolár horoszkópom segítségével próbálom felderíteni a jövőmet.
Asztrológus: Szinasztriákat elemzek. Egészségügyi és párkapcsolati tanácsokat adatok fizetős ügyfeleknek. Kisebb tanfolyamokat tartok.
YouTube előtt hogyan tanulták ezt?
Meg akkor a legfelső a hivatásos csaló szint?
Öhm, egyik sem. Totál más úton haladok.
Sosem jártam tanfolyamon, és legkisebb részben a jövőt fürkészem.
Párkapcsolati horoszkópot gyakran elemzek, de soha sem csináltam semmit pénzzel való lehúzás miatt.
A kezdő és a haladó tanuló között vagyok. (Azért ott nem 1 és nem 2 lépcsőfokot hagytál ki hanem kb. egy lépcsősort)
"Szolár horoszkópom segítségével próbálom felderíteni a jövőmet."
Ezt hogyan kell?
Szolár revolúció :)
Valóban sok lépcsőfokot kihagytam.
#2 Nehéz ezt szétszálazni.
Párkapcsolati segítséghez kell a szinasztria. Szinasztriához a pontos születési képlet. Képlet pontosításhoz nagyon kell ismerni a primer- és szekunder direkciót. Ha meg már ismered, akkor kezedben a prognosztika.
#5 Ez az empirikus, szétszálazó, alkalmazott tudományos hozzáállás, ügyeskedés maximum a váltó kereszt első szintje lehet (vagy még az sem), ahonnan még hosszú út vezet az istenhez.
Olyan, mint a pszichológiai érdeklődés a Bika esetében. Mivel semmit sem tud az emberi lélekről, tudományos elnevezésekbe, fogalmakba, modellekbe, mások által tanított, pontról pontra betanult tuti biztos módszerekbe kapaszkodva tud csak kapcsolatot teremteni a lelkiséggel, de sosem tud önállóan a saját bölcsességéből kiindulva szemléletet váltani, csak levesz egy betanult módszert a polcról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!