Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek jegyű lányhoz milyen...

Ikrek jegyű lányhoz milyen jegyű fiú passzol?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%
Hű mennyi ilyen ezoterikus emberke xD ne bsszátok már hogy ti elhiszitek hogy a csillagjegyeknek van köze a kapcsolatokhoz xD sok majom xD
2010. okt. 29. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hat pedig igenis van koze hozza, kis majom. :P

Legalabbis en tapasztaltam hogy valami van benne.

En is ikrek vagyok ikrek aszcendenssel es akarmennyire vonzanak az oroszlanok nem tudok kijonni veluk.

Nem volt es nincs meg ferjem, de az oroszlanokrol meg tudom mondani hogy en mint ikrek sehogy sem tudok egyezni veluk. Annak ellenere hogy sarmosak, joszivuek, segitokeszek, elegge arrogansak, bekepzeltek, onzoek, uralkodni vagynak.

2010. okt. 31. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyan fiú illik hozzá, akivel közös az érdeklődésük, jól megértik egymást és lelkileg, illetve fizikailag vonzódnak egymáshoz. Nem hinném, hogy bármit is befolyásolna, hogy az év melyik napján született...
2010. nov. 2. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
na ennyi majmok vagytok ezzel a csillag jegyezéssel xD
2010. nov. 2. 21:07
 15/15 anonim válasza:
Ikrek vagyok, általában a skorpiót felismerem arról hogy nagyon unszimpatikus..:D a vízöntőért megőőrülök...a bakkal kijövök de megunom.. :/ A mérleg(ami a párom) nagyon jól passzol..Néha unom kicsit (ez tudom h szemétség) de őszinte akarok lenni..De kitartok mellette..
2011. nov. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!