Skorpió lányhoz ki illene?
Azt tudom hogy vízöntő nem!!!!!!
Mert én az vagyok, és eléggé szarul jöttem ki.
Hát ha engem (egy skorpió lányt) összeraknának egy ugyanolyan skorpió pasival sztem 2 perc alatt kinyírnánk egymást...ebből adódóan sztem össze se jönnénk :P
Sztem egy igazi skorpió lányhoz, mint mondjuk én egy türelmes, nyugodt ember illene aki el tud viselni...;)
Szia! Hát elsősorban a skorpió élőlénybe is veszélyes nem hogy nőbe:D Barátnőm Skorpió, én Mérleg vagyok a horoszkóp szerint "ellenségek vagyunk" de nem tudunk megválni egymástól, hát valóban sokat veszekedünk de a végén mindig kibékülünk, ez már 3 éve=) Igazából itt a döntő az, hogy mennyi lelki erőd van és kitartásod a kapcsolathoz, de a horoszkóp is tud valamit.
Ezt az oldalt ajánlom neked, itt kitudod választani azt hogy kire kell vadásznod Skorpió:P
Szia! Hát elsősorban a skorpió élőlénybe is veszélyes nem hogy nőbe:D Barátnőm Skorpió, én Mérleg vagyok a horoszkóp szerint "ellenségek vagyunk" de nem tudunk megválni egymástól, hát valóban sokat veszekedünk de a végén mindig kibékülünk, ez már 3 éve=) Igazából itt a döntő az, hogy mennyi lelki erőd van és kitartásod a kapcsolathoz, de a horoszkóp is tud valamit.
Ezt az oldalt ajánlom neked, itt kitudod választani azt hogy kire kell vadásznod Skorpió:P
20:55
Hülyeség! :D
A férjem Skorpió, és Vízöntő vagyok és még soha senkivel nem szerettük, nem értettük meg egymást és nem jöttem ki ilyen jól. :P
Szóval így adjatok a bulvárhoroszkópokra! :) Nem sok köze van az igazi asztrológiához az ilyesminek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!