Vízöntő lányhoz milyen jegyű partner az ideális?
A vízszerelő ő felfogja a kiöntött vizet.
Na jó, komoly leszek. Hozzád illik a: KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK, bármilyen asszcendessel párosítva.
Szia!
Állítólag a mérleg és az ikrek, de én vízöntő vagyok nyilas aszcendenssel és a férjem rák, a legjobb barátnőm szintén, a tesóm viszont vízöntő és mérleggekkel jön ki jól. A sógornőm szintén vízöntő és közel az én naptári napomhoz született, a férje szintén rák és évek óta megvannak.
Vízfeltörlő :D:D Lol
Egyébként meg ne eszerint a sz*rság szerint válasszunk már magunknak párt! Hova lett ez a világ? Csillagjegy szerint fogunk párt választani? Na ne már. Olyat válassz, akibe beleszeretsz, aki nélkül nem tudod elképzelni a jövődet, és le se sz*rom hogy milyen a csillagjegye! Nemár lányok!
Kos, Mérleg, Vízöntő...és ez a tuti.
Nyilaskám, ha megfogadsz egy jótanácsot, hagyd a csajt, vagy legalábbis ne éld bele tulságosan magad te is mondod, nem jöttök ki jól, a kapcsolat elejét leszámítva. Ha kitartó vagy és főleg szellemes, összejöhet, de számodra nem lesz jó vége. Keménydió a vizöntő egy nyilasnak...tudom, én is az vagyok, mármint vizöntő. :D
Hm én vízöntő létemre most pont nyilasba vagyok szerelmes pedig:)
Amúgy kérdező, azt nem tudom, milyen jeggyel működhet, de az biztos, hogy nekem halakkal, ikrekkel, bikával és bakkal nem működött a kapcsolat :) Az aszcendensük fogalmam nincs mi volt.
"23:17"
Hát próbáld meg, nem biztos hogy nem fog müködni...mindenesetre a papírforma nem jósol túl sok jót.
A földjegyeket megértem, de hogy az ikrek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!