Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívumok,negatívumok,milyenek ők?Szivesen fogadom a saját tapasztalaitokat.És melyik illene egy skori pasihoz?(Nem,nem ez alapján döntök,csak kíváncsi vagyok).
Utolsó ön vagy egy sértődött gyerek, vagy egy hisztis "felnőtt" aki nem képes magáról semmi negatívat elfogadni. Le merem fogadni hogy most is a semmi közepén számtalan elcseszett kapcsolattal maga mögött írogat ide, hogy ön milyen nagyszerű "vízöntő".
Kifejtené milyen gondolkodási metódus az, amikor letrollozunk mindenkit, aki esetleg csalódott az ön jegyében ? (meg valószínűleg önben is)
kifejtené miért pont a vízöntőről írják a gyk-n is a legtöbb rosszat ? Azért mert trollok ? Nem azért mert több száz, ezer embernek volt rossz tapasztalata a vízöntővel és csupán leírja mi volt ?
Vagy nőjön fel, vagy hagyjon fel a gyk olvasásával. Ha ezekkel még csak azonosulni sem tud, akkor ön saját magával sem tud.
47, 52: Egy "nagyszerű" Halak :D vagyok, többek közt Vízöntő barátokkal. De elsősorban az asztrológia védelmében írtam a válaszomat, mert az ilyen általánosításoktól lesz teljesen hiteltelen, miközben egy hasznos önismereti eszköz lehetne. De nem így.
"Kifejtené bővebben, hogy milyen gondolkodási metódus", ha valaki nem ért egyet, akkor ráfogja, hogy biztos hisztis vagy megsértődött? Nem mindenkit trolloztam le, még téged sem (olvasd el újra, ez nem 8 tonna), azt írtam, kevés itt az, aki ért is az asztrológiához vagy legalább kíváncsi rá mélységében és időt szán rá. Több ezer rossz véleményt meg mindegyik jegyről lehet találni. Ezért nem releváns érv ebben a gyk-ra hivatkozni.
Tehát újra a lényeg: Minden jegynek van jó és rossz oldala és senki sem tisztán egyik vagy másik, hanem mindenki mindegyik különböző arányú keveréke és ezen felül van választási lehetősége is mivé változik élete során. Ezért nem érdemes örökérvényű dolgokat kijelenteni senkiről - pláne nem ismeretlenül. A személyes képletből lehet látni, milyen jó és rossz, könnyű és nehéz lapokat kapott és épp milyen hatások érik, de még ez sem jelenti, hogy akkor már ismered, mint a tenyeredet, mint személyiség, hanem össze lehet vetni az egyén életével, döntéseivel, megérteni belőle a miérteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!