Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívu...

Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívumok,negatívumok,milyenek ők?Szivesen fogadom a saját tapasztalaitokat.És melyik illene egy skori pasihoz?(Nem,nem ez alapján döntök,csak kíváncsi vagyok).

Figyelt kérdés

#Bak #Vízöntő #Fahéjascsiga
2024. febr. 29. 07:58
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
37%

Szörnyen uncsi ez a kérdés

Ne írjatok már bele

2024. márc. 31. 15:15
 42/55 anonim ***** válasza:
41# Ha értelmeset nem tudsz hozzáírni akkor mit kínlódsz itt ? Görgess tovább számodra megfelelőbb kontentre.
2024. márc. 31. 19:59
 43/55 anonim ***** válasza:

40-es:

Én is Vízöntő nő vagyok,elolvastam az összes hozzászólást,a tiédet is,és próbáltam nem elfogultan nézni magamra,amennyire csak tudtam,de ez az egész nagyon mélyen bántó,és rám nézve pl semennyire sem igaz.

Amiket írtál,azok olyan szörnyűségek,amiket nagyjából akkor tudnak ilyen érzéketlenül és felelőtlenül kiírni,ha valakin bosszút akarnak állni.Nekem az volt a benyomásom,hogy te konkrétan egy Vízöntő nőre vagy nagyon mérges,aki a múltban komolyabban ártott neked,és azért próbáltál nyomatékot adni a szavaidnak azzal,hogy a környezetedben mindenki hasonlókat tapasztal a Vízöntőkről,hogy mert veled ha kicseszett egy a százezerből,akkor pusztuljon az egész "fajtája".

Nem is tudod,milyen következményei lehetnek a szavaidnak később.Én látom,hogy mekkora hatása van a horoszkópoknak manapság;a munkahelyemen pl több jegyből is halmozódás figyelhető meg,míg más jegyekből soha,egy sem tűnik fel. (Pedig nálunk nagy a cserélődés emberek terén)Mire következtetsz ebből,megkérdezhetem?

Igen,az van,amire gondolsz: bizonyos jegyeket kerülnek a munkáltatók már.

Akkor ennyi erővel megtörténhet ez párkapcsolatok terén is?

A választ mindenki döntse el.

Üdv: egy hűséges,barátságos,érzelmes Vízöntő

aug. 25. 22:11
 44/55 anonim ***** válasza:
43-as nem tudom hölgyem hogy a 40-es hozzászólásánál mi volt az indíték, de ha ön elolvasta az összes hozzászólást, akkor bizony láthatja,hogy nem csak a 40-es van problémája a vízöntőkkel. Sajnos nekem sincs kimondottan pozitív véleményem róluk (már akiket ismerek). Attól még nyilván van köztük nagyon kedves elfogadó kapcsolatcentrikus egyén is, én ilyet közülük a 42 év alatt nem láttam, de biztos van. Ha eltetszik olvasni a csillagjegyek negatív elemzéseit, akkor az itteni véleményeknek nagyon is van alapjuk.
aug. 26. 07:19
 45/55 anonim ***** válasza:

44-es:

A 40-esnél láttam nagyon erős indulatokat,és igazságtalanságokat,emiatt írtam ide.Nyilván,minden jegynek megvannak a negatív oldalai,de én is tudnék ide írni olyanokat egyes jegyekről,hogy az nem tűrne meg semmilyen nyomdafestéket,és biztosíthatom,hogy lennének partnerek,akik jönnének megerősíteni.

De nem teszem.

aug. 26. 13:11
 46/55 anonim ***** válasza:
0%
45-ös Ön ezt nagyon rosszul fogja fel, ahelyett hogy sértődöttségből azon méltatlankodik hogyan hárítson sztem célszerűbb az önreflexió és önvizsgálat gyakorlása. Higgye el rólam, halakról is tonnányi rosszat írtak már, mivel sok meg is állja a helyét, nem álltam neki irkálni, hogy mi-mindet nem igaz az állításokból. Ön nem fogja megérteni, ennek oka lehet hogy ön egocentrikus, de a vízöntő sajnos tényleg az egyik legszélsőségesebb jegy. Ha csak itt gyk-n rákeres a vízöntő szóra, talán a legtöbb találatot eredményezi, mivel ez volt a legtöbbet téma, főként azon része, hogy melyik csillagjeggyel passzol. Közelebbről két vízöntőt ismerek, mind a kettejükben közös, hogy totálisan hidegek a kapcsolataikban, könnyűszerrel megcsalják párjukat, csapongók, semmi nem számít csak ők, önzők, és párválasztás során rendkívül felszínes tulajdonságok miatt választanak az egyének közül. De ezzel nincs gond, ilyen elemnek is lennie kell. Egyébként több magyar/külföldi híresség is akik ezen jegy alá tartozik nos láthatóan van igazságalapja amit itt is, és sok más helyen is írnak.
aug. 26. 22:45
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Minden jegynek van jó és rossz oldala. Az asztrológia szerint sem 12 féle ember van, hanem mindenki egy teljesen egyedi kombináció, hiszen nem csak a Nap jegyét kell nézni. Én jól kijövök azzal a két Vízöntővel akiket elég közelről ismerek, az egyik negyven éve a barátnőm, a másikkal együtt élek. Kifejezetten mélyérzésűek, ragaszkodóak, gondoskodóak. De max. annyi a közös bennük, hogy a sok a barátjuk és családcentrikusak (utóbbi, a kötődés képessége, minősége ezerszer inkább a Hold témája tapasztalatom szerint). És én is Halak vagyok.
aug. 27. 06:00
 48/55 anonim ***** válasza:

Na,47-es veled sokkal inkább egyet tudok érteni.Gondolom,te nem a szélsőségekbe kapaszkodva acsarkodsz a Vízöntőkről,hanem megpróbálod őket egészként tekinteni.A Halaknak se az egyetlen tulajdonsága az érzékenysége,és senki se ez alapján fogja őket megítélni,és az meg a másik,hogy valóban egy horoszkópnál az egész születési képlet számít.Esetemben az a helyzet,hogy két bolygó kivételével mind a Vízöntőben áll.A fentiekből kiindulva,akkor nekem kéne a leghűtlenebbnek,legridegebbnek és legmegbízhatatlanabbnak lennem,hogyha ennyire a Vízöntő uralja a képletemet.

46-osnak:

Még mindig nem értem,miért kéne olyasmivel kapcsolatban önvizsgálatot tartanom,ami nem jellemző rám.Ha Önnek azt mondaná valaki,hogy egy hidegvérű gyilkosnak is nagyobb a szíve,elgondolkodna,hogy ez vajon igaz lehet-e,mikor annyira már kiismerte magát,higy biztosan tudja,hogy nem?

Ha annyira ismerné a Vízöntőket,akkor azt is tudhatná,hogy kiállnak magukért,és főleg az igazságtalanság ellen,és szerintem ezzel sokban hozzájárulnak a példamutatáshoz,mivel sok ember nem meri ezt megtenni.

aug. 27. 06:45
 49/55 anonim ***** válasza:
17%

48-as Megkérdezhetem ha ennyire elutasító másik negatív véleményével, akkor miért olvassa a gyk-t ? Könyörgöm, most minden ittlévőt azzal képes vádolni hogy "acsarkodik" csak mert ön úgy gondolja "MAGÁRÓL" hogy semmi nem igaz, amit leírtak ? Hát oké . . .

Ön nem az igazságtalanság ellen küzd itt sem, hanem mások véleménye ellen.

aug. 27. 08:21
 50/55 anonim ***** válasza:
0%

40-es vagyok, te egy tipikus vízöntő vagy, nálad már ott rosszul kezdődik hogy kijelented magadról, hogy rád semmi nem igaz! Persze, a tökéletesség csúcsa vagy. ÖNVIZSGÁLAT ÖNVIZSGÁLAT ÖNVIZSGÁLAT, ahogy írta fentebb más is.

És nem egy vízöntővel volt gondom, hanem akiket ismerek problémásak. Neked adjunk hitelt hogy problémamentes tökéletes ember vagy, de te azonnal azzal vádolsz mást, hogy biztos hazudik és csak egy vízöntő nőröl van szó.

aug. 27. 08:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!