Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívu...

Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívumok,negatívumok,milyenek ők?Szivesen fogadom a saját tapasztalaitokat.És melyik illene egy skori pasihoz?(Nem,nem ez alapján döntök,csak kíváncsi vagyok).

Figyelt kérdés

#Bak #Vízöntő #Fahéjascsiga
2024. febr. 29. 07:58
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Ha a véleményed nem változtatod meg felesleges érvelgetni. Értelmetlen mert bele van merevedve ebbe és ez is lehet egy Vízöntő tulajdonság 😃
2024. márc. 10. 14:49
 12/55 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó miért kellene megváltoztatnom a véleményem egy kiírt kérdés alatt ? Hogy te jobban érezd magad ? Ennyire nem menjünk már le óvodába. Oroszlán vagyok.
2024. márc. 10. 14:59
 13/55 anonim ***** válasza:
100%

Bak nok (tobb szemelyes tapasztalat alapjan)

Mind anyagias, az en fogalmazasomban forintbaszok,(mar bocsi), fafejuek, karrieristak, maximalistak ennek egyarant a pozitiv es negativ oldalaval egyutt (nem kepesek elengedni akkor sem egy dolgot ha az mar karos, vagy rohejes. A pozitiv oldala szerintem egyertelmu.) Igenylik a minoseget de sokszor a fukarsaguk gyoz ebben. Nagyon jo humoruk van mar amikor 1 evben egyszer elejtenek egy vicces megjegyzest a szajukon. 🤣

Szerintem nagyon merevek, de mind e mellett kitudjak zarni a kulvilagot es csak is a (sajat) dimenzioik szerint es szabalyaikkal kepesek egyutt elni es dolgozni es masokat dolgoztatni👌🏻🤣

Vizonto nok (tobb szemelyes tapasztalat)

Szerintem az egyik legintelligensebb nok ebbol a jegybol kerulnek ki, erzelmeikben feluletesek, de egyarant taplalnak olyan dolgokert empatiat mint mondjuk az allatvedelem, vagy novenyvedelem ami sok esetben inkabb hosszutavon jovobe mutato. En szemely szerint kedvelem oket, mert nem szokvanyosan gondolkoznak, es nem dugtak fel karot a seggukbe, ertik es tudnak viccelodni- bar egyeseknek ez sok is lehet….:) fuggetlenek, kapcsolataikban nem erzelmesek es sok esetben ezert tunnek (vagy azok is) feltorekvonek. Szerintem nem iranyithatoak, nekik mint a bakokhoz hasonloan sajatos felfogasaik vannak amit a bakkal ellentetben nem tudsz hozza alkalmazkodni mert mindig van valami uj gogyijuk. Ezert erdekesek is lehetnek masik oldalrol meg idegesitoek egyeseknek.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe roluk, en rakkent oroszlan holddal kedvelem oket, de a maguk modjan a bakokat is csak veluk nem tudok egyaltalan azonosulni. 🤣

Fontos h no nemuekre gondoltam a jellemzesek alapjan szamomra a egy bak ferfi vagy vizonto teljesen mas jellemzessel bir a tapasztalataim alapjan..

2024. márc. 10. 15:07
 14/55 anonim ***** válasza:
Ha Oroszlán vagy érthető miért fújsz a Vízöntőkre mivel ez a két jegy szembenáll. Viszont mindkettő tud fejlődni ehhez pedig az kell, hogy a szembenlévő jegyet is integráljuk magunkban (tehát kiegyensúlyozzuk, ha az egyik jegyet már túl toljuk). Attól hogy Oroszlán Napod van még nincs kizárva, hogy nincs Vízöntő bolygód. Persze nem állítom hogy van, nem tudhatom (nyilván Merkúr, Vénusz nem állhatnak ez esetben a Vízöntőbe viszont a Hold és a Mars igen, illetve a Jupiter és a Szaturnusz is).
2024. márc. 10. 15:13
 15/55 anonim ***** válasza:
24%
Az intelligencia a Jupiterhez tartozik (Nyilas, Halak) mivel ők tudnak gondolkodni összefüggésekben és magasabbra emelik az információt. Olyan dolgokat is összekapcsolnak amik a legtöbb embernek (tehát Merkúri szinten nem függ össze), holott lehet összefügg. Szimbólumokat értik, rendszerekben gondolkodnak.
2024. márc. 10. 15:18
 16/55 anonim ***** válasza:
5: Nagy igazsag, a vizonto nö volt szamomra is az egyik legmegérthetetlenebb jegy. Egyszerüen számtalanszor azt éreztette velem, hogy én alsobbrendű vagyok. Megvárakoztatott allandoan, ha szóvá tettetem lecseszett a sarga földig. Az egyik legritkább drágább viragból rendeltem neki csokrot, semmibe vette, érzéketlen volt, egoista, a barátnőivel állandoan cirkusz volt, egyiknek a pasijaval szamtalanszor le is feküdt. Kibukott sem bocsánatkérés, sem megbánás semmi nem volt. 28 évesen insta/tiktok/facebook függö, állandóan rakja fel magárol a képeket. Rendkivül felszines volt, sokszor ez a beszélgtésekre is hatással volt. Az udvarlásra visszaemlekezve is rossz érzés fog el. Sokaig udvaroltatott, mindig magahoz huzott picit, aztan eltaszitott. Mint kiderult vegig az exével jart össze. Senkinek nem ajanlom én sem!
2024. márc. 10. 15:20
 17/55 anonim ***** válasza:
0%

14# Nem tudom, sztem nem az oroszlán létem miatt nem jött össze, hanem azért mert a vízöntő jegy eleve egy nem túl kompatibilis jegy szinte senkivel Halak ismerősöm is szívott a vízöntő feleségével, és válás is lett belőle. Ott is a vízöntő hölgy volt, aki félrelépett . . .

16# Látod, itt meg megy a "szerecsenmosdatás" hogy nem is . . . pedig de. Biztos nem tetszik a vízöntőknek az igazság.

2024. márc. 10. 15:27
 18/55 anonim ***** válasza:
16-os, ez inkább egy Oroszlán alsó szintnek tűnik mitnsem Vízöntőnek
2024. márc. 10. 16:26
 19/55 anonim ***** válasza:
17-es azért ekkora általánosításokkal nem élehtsz, ez nagyon káros és minősítő. Nem véletlen Szűz Merkúros vagy vagy több Szűz bolygóval rendelkezel? mert annak az alsó szintje ez az általánosító leminősítés.
2024. márc. 10. 16:27
 20/55 anonim ***** válasza:

Utolsó hiába engem elemezgetsz, ez már inkább a te betegséged, hogy próbálod szőnyeg alá söpörni, amit nagyon sok ember leírt már a vízöntőkről. . .

Vagy most reggeltél a gyk-ra, vagy vízöntő vagy és savanyú a szőlő. Olvasgass hogy kik mit írtak már a vízöntőről itt gyk-n is számtalanszor.

2024. márc. 10. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!