Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívumok,negatívumok,milyenek ők?Szivesen fogadom a saját tapasztalaitokat.És melyik illene egy skori pasihoz?(Nem,nem ez alapján döntök,csak kíváncsi vagyok).
Bak nok (tobb szemelyes tapasztalat alapjan)
Mind anyagias, az en fogalmazasomban forintbaszok,(mar bocsi), fafejuek, karrieristak, maximalistak ennek egyarant a pozitiv es negativ oldalaval egyutt (nem kepesek elengedni akkor sem egy dolgot ha az mar karos, vagy rohejes. A pozitiv oldala szerintem egyertelmu.) Igenylik a minoseget de sokszor a fukarsaguk gyoz ebben. Nagyon jo humoruk van mar amikor 1 evben egyszer elejtenek egy vicces megjegyzest a szajukon. 🤣
Szerintem nagyon merevek, de mind e mellett kitudjak zarni a kulvilagot es csak is a (sajat) dimenzioik szerint es szabalyaikkal kepesek egyutt elni es dolgozni es masokat dolgoztatni👌🏻🤣
Vizonto nok (tobb szemelyes tapasztalat)
Szerintem az egyik legintelligensebb nok ebbol a jegybol kerulnek ki, erzelmeikben feluletesek, de egyarant taplalnak olyan dolgokert empatiat mint mondjuk az allatvedelem, vagy novenyvedelem ami sok esetben inkabb hosszutavon jovobe mutato. En szemely szerint kedvelem oket, mert nem szokvanyosan gondolkoznak, es nem dugtak fel karot a seggukbe, ertik es tudnak viccelodni- bar egyeseknek ez sok is lehet….:) fuggetlenek, kapcsolataikban nem erzelmesek es sok esetben ezert tunnek (vagy azok is) feltorekvonek. Szerintem nem iranyithatoak, nekik mint a bakokhoz hasonloan sajatos felfogasaik vannak amit a bakkal ellentetben nem tudsz hozza alkalmazkodni mert mindig van valami uj gogyijuk. Ezert erdekesek is lehetnek masik oldalrol meg idegesitoek egyeseknek.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe roluk, en rakkent oroszlan holddal kedvelem oket, de a maguk modjan a bakokat is csak veluk nem tudok egyaltalan azonosulni. 🤣
Fontos h no nemuekre gondoltam a jellemzesek alapjan szamomra a egy bak ferfi vagy vizonto teljesen mas jellemzessel bir a tapasztalataim alapjan..
14# Nem tudom, sztem nem az oroszlán létem miatt nem jött össze, hanem azért mert a vízöntő jegy eleve egy nem túl kompatibilis jegy szinte senkivel Halak ismerősöm is szívott a vízöntő feleségével, és válás is lett belőle. Ott is a vízöntő hölgy volt, aki félrelépett . . .
16# Látod, itt meg megy a "szerecsenmosdatás" hogy nem is . . . pedig de. Biztos nem tetszik a vízöntőknek az igazság.
Utolsó hiába engem elemezgetsz, ez már inkább a te betegséged, hogy próbálod szőnyeg alá söpörni, amit nagyon sok ember leírt már a vízöntőkről. . .
Vagy most reggeltél a gyk-ra, vagy vízöntő vagy és savanyú a szőlő. Olvasgass hogy kik mit írtak már a vízöntőről itt gyk-n is számtalanszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!