Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívumok,negatívumok,milyenek ők?Szivesen fogadom a saját tapasztalaitokat.És melyik illene egy skori pasihoz?(Nem,nem ez alapján döntök,csak kíváncsi vagyok).
Bak: gimis barátnőm, egy önző, nagypofájú hülye p.csa volt. Állandóan harsányan beszélt, folyton valami g.nyóságon járt az esze, hogy kéne valakivel csak úgy kib.aszni. Több bakot nem ismertem.
Vízöntő: húgom és a bátyám barátnője. Alapvetően csendes, de elvarázsolt figurák, kicsit életképtelen világfelfogással. Nagyon befolyásolhatók.
Én,mint vízöntő: szeretem a szabadságot,szeretek egyedül lenni,kreatív vagyok,kicsit elvarázsolt,nagy az igazság érzetem, gyűlölöm,ha le akarnak szabályozni,eleve gyűlölöm a szabályokat,néha előbb beszélek,azután gondolkodom,nem bírom a hazugságot,a kétszínűséget.
Remélem tudtam segíteni.
Utolsó egy nem normális aki napjegy alapján ítél.
Mamám vízöntő és mindig is normális volt. Mindenféle normákat betart és mindenhová be tud illeszkedni. Na ehhez mit szólsz? És szeret dolgozni. A munkahelyre is imádott bejárni.
20 évesen férjhez ment egész életében klasszikus családban élt és nem szenvedett tőle. Sőt szerette és normálisnak tartotta.
Na mit szólsz ehhez utolsó?
7-es
Ez gondolom a Napjegyre érvényes.
Az oka: a Nap a Vízöntőben száműzött. A Nap az öntudat, önuralom és hogy kik vagyunk (belül). Hát a Vízöntőben ez a legnehezebb és problémás is mint minden száműzött bolygó mint pl Bak Hold, Kos Vénusz, Bika Mars stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!