Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívu...

Bak nő vs. Vízöntő nő;Pozitívumok,negatívumok,milyenek ők?Szivesen fogadom a saját tapasztalaitokat.És melyik illene egy skori pasihoz?(Nem,nem ez alapján döntök,csak kíváncsi vagyok).

Figyelt kérdés

#Bak #Vízöntő #Fahéjascsiga
2024. febr. 29. 07:58
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Kérdező nem volt a gond lefektetéssel, sőt annyira nem volt gond vele, hogy pont ez is volt a gond, mindenkivel lefeküdt, hazudozott és álszent volt. Nekem csak az aszcendensem skorpió, és pont ő volt az aki a pénzemért volt velem, meg az autómért. Igen, sajnos ennyire felszínes semmi ember volt. . .

És hogy legyen egy kis öröm is a végére, én azóta boldog párkapcsolatban élek egy gyönyörű "halak" nővel, ő meg azóta már az isten tudja hányadik szerencsétlen bolondította magába, és csalta szét. Ráadásul a szüleivel is annyira megromlott a kapcsolata, hogy otthon sem volt maradása. Emberileg egy 0.

2024. márc. 12. 03:19
 32/55 A kérdező kommentje:
Ezek olyan dolgok,ami már nem biztos(sőt),hogy napjegy,vagy bolygóállás kérdése.Egy igazi vízöntő nem ilyen!Ott valami történt,valami nagyon nagy dolog,amitől kifordult Önmagából.Én sem nagyon beszélek a szüleimmel,testvéremmel meg abszolút nem,mert alkoholisták.Ez az Én hibám?Mindenre van logikus magyarázat.
2024. márc. 12. 10:39
 33/55 anonim ***** válasza:
0%
Vízöntőből kétféle van, egy nyugisabb, hűségesebb ragaszkodóbb. És van egy trógerabb, csapongóbb, bulizós, mindent telibesz@ró érzéketlen, érzelmi nulla verzió. Amit az egyik hozzászóló is ír itt, hogy mindegy mit vet neki, meg sem hatotta. Én is ilyet fogtam ki, de van még egy vízöntő a környezetemben és az is hasonlóan nem találja a helyét, mellette a kapcsolatokat ő sem tudja kezelni.
2024. márc. 12. 10:46
 34/55 anonim ***** válasza:
33: Mint egy jegcsap az enyém olyan volt. Mindenki irt hogy ilyen szabdsagszeretö meg olyan. Akkor ne legyenek kapcsolatban az iylenek. Egy szenvedes, és szemét volt mert utana meg irogatott.
2024. márc. 12. 10:54
 35/55 anonim ***** válasza:

34# Én meg is fogadtam hogy vízöntőből soha, de soha többé nem kérek. Ha már meghallom mikor született, kerülöm is. Kínlódjon velük az, aki mazochista.

igen, én is több helyen olvastam hogy mennyire érzékenyek a szabadságukra,Csakhogy egy kapcsolatban már vannak határok, és ha ezt ők nem fogadják el, akkor ahogy te is íród, ne legyenek kapcsoltban.

2024. márc. 12. 11:06
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
35-ös, mi van ha valakinek a Holdja az? (akkor méginkább nem fog kötődni), az nem derül ki a születési hónapból azonnal, mondjuk egész máskor született, de a Holdja Vízöntő, arról meg nem fogsz tudni)
2024. márc. 12. 12:42
 37/55 anonim ***** válasza:
Utolsó de tudni fogok, 10 perc alatt belelátok. A vízöntőt mindig meglátom, ha csak az aszcendense akkor is. Ezért jó a skorpió aszcendens, azt nem lehet becsapni.
2024. márc. 12. 15:23
 38/55 anonim ***** válasza:
Ahogy elkezdtél érvelni a vízöntő mellett még az elején, már tudtam hogy te is az vagy. Egoistább a vízöntő minthogy beismerje a saját attitűdjeit. És te sem ismerted be, írtam is, hogy te is az vagy.
2024. márc. 12. 15:28
 39/55 anonim ***** válasza:
Minden jegynek van jó és rossz oldala. És mind keveredik mindegyikünkben, csak más arányokban. Nem érdemes általánosítani, nem ennyire könnyen megismerhető a világ.
2024. márc. 12. 16:36
 40/55 anonim ***** válasza:

Nem tudom még olvassa-e valaki, az életem során két-három vízöntő nővel volt dolgom, és mindnek nagyon nehéz természete volt, és állandóan a függetlenségre szabadságra hivatkoztak, meg is adtam nekik, mert szakítottam velük (nem viselem el huzamosabban, ha egy kapcsolat, nem kapcsolatként működik). Akkor jött a színjáték, amikor meghallotta az egyikük, hogy új kapcsolatom van, és elkezdett írogatni, mint kiderült még 3 embert hülyített, abból kettőnek megmutattam hogy nekem is írogat, így sikerült a valós énjét megmutatni másoknak.

Azt nem is értem akik írták fentebb hogy a vízöntőkkel nem volt jó kapcsolatuk miért kaptak mínuszt, mert a vízöntőkkel tényleg nem jó, az első 2 hónap oké, aztán dől össze az egész. Ismerek olyan vízöntő nőt, aki állandóan hülyíti a férfiakat, és hazudozik hogy egyedülálló, közben kétnaponta más "lovagok" mennek rendezni. Elképesztő.

A nagynéném vízöntő, 64 éves egyedülálló, se kutyája, se macskája. Ő belül úgy érzi, hogy az életben senki nem értette meg őt, viszont azt is elmondta, hogy nagyon sok mindent másképp csinált volna a kapcsolataiban.

Számomra kellemetlen volt, mert viszonylag hamar beléjük szerettem, de ők mintha "hidegek" lennének, ez mindegyikükre igaz volt. És valamiért egy különös "mintha csak barát lenne" érzés is sokszor elkapott, ezt sugározták. Egyikük sem volt az a kicsattanó szerető, nem éreztem a szeretetüket, pedig kettőjük úgy kezdett velem, hogy én alig ismertem őket. Fura volt az egész úgy ahogy volt. Én már vízöntővel soha nem szeretnék kezdni, ezért sokszor vagy rálesek az születési dátumra, vagy megkérdezem konkrétan hogy mi. És senkit nem szeretnék megbántani, biztos van olyan jegy, akikkel ők kijönnek, de mástól is nagyon rossz tapasztalatokat hallottam, láttam a környezetemben. PEACE

2024. márc. 31. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!