Miért hiszik a bulvár magazinok horoszkópjairól, hogy az asztrológia?
Csillagászatra lehet is alapozni, hajóknak irányt mutatni stb.
Az egy külön szakma, nincs köze misztikus kitalációkhoz.
"misztikus kitalációkhoz."
Az a misztikus, amit te nem értesz....mások értenek. Ez csak ennyi.
Majd pár évtized múlva valamelyik tudományág megmagyarázza, és akkor majd neked is létezik.
Nyilván a gravitáció sem létezett korábban, amíg hivatalosan fel nem fedezték, és nem adtak neki nevet.
Ez most hogy jön ide?? Az asztronómia egy testvér tudomány O.K. De most miért kevered ide? Ferdítés, terelés?
Az ókori egyiptomban asztrológiával (!) is nagyon komolyan foglalkoztak. Szimbolómrendszere sokban a görög-modern asztrológiával megegyező.
"Szerintem mindent meg kell vizsgálni."
Már nincs mit vizsgálni. Több ezer év alatt ennyire futotta, kifújt, lecsengett. A fejlődésképtelen "tudomány" ma már csak áltudomány.
"Az a misztikus, amit te nem értesz....mások értenek. Ez csak ennyi."
Múltbéli, elavult történet, nem én ülök fordítva a lovon. Egyébként semmi akadálya, újabb eredményeket, bizonyítékokat kellene felmutatni.
De nincs semmi.
Halott, mint a latin nyelv, de még utóbbinak is több haszna van.
"Több ezer év alatt ennyire futotta, kifújt, lecsengett."....
Ez egy rendkívül számításigényes tudomány, ami eddig az tudományos elit játszótere volt. Csakhogy az utóbbi bő 20 évben történt valami. A számítástechnika fejlődésével a pillantak alatti horoszkópkészítés és prognosztika a prolik kezébe került az internet
nyujtotta kommunikációval és információbőséggel. (Az AI lehetőségei pedig határtalanok.)
Ezért kell ezt most ezt leporolni mert a következő évtizedekben várható az áttörés.
"És mit mondasz arra, aki olyan topikba jár vitatkozni, ahová szerinte hülyék járnak?"
Ez egy jogos felvetés :) ...én sem járok a "seggből szájba" topicba, mert hogy nem vagyok érintett.
Szerintem a szervizes dilis csak kötekedni jár ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!