Miért nem kedvelik a vízöntőket?
Legalábbis nekem úgy tűnik…
Több oldalon is gyakran hagyják ki ezt a jegyet [pl memeknél, ismertetőknél(?)]
Köszönöm az eddigi válaszokat :>
4-es szinte engem írtál le ><
Vízöntő tipikusan meg akarja reformálni a világot. Szabadság, egyenlőség, testvériség :) Ami magánéletben inkább függetlenség-mániát jelenthet és okoskodást.
De nem csak a Napja határoz meg egy ember még az asztrológia szerint sem, sőt az Aszcendens jelenti általában az első benyomást.
Semmi értelme a Napjegyedből bármmilyen következtetést levonni
Máshol keresd, mi miatt nem kedvelnek (asztrológián belül gondoltam)
Nem vagyok nagy horoszkóp hívő(?) ha ez a szó jó rá… (bár érdekesnek találom) csak szerettem volna tudni hogy ki hogy lát minket vízöntőket
Meg hogy miért vagyunk “elfelejtve”
Nem igaz, hogy senki nem kedveli őket.
A Vízöntő férfihez legjobban a Mérleg nő illik, a Vízöntő nőhöz pedig az Ikrek férfi.
Barátként pedig bármely nemű Vízöntőnek a Halak a legjobb választás.
„Vízöntő férfihez legjobban a Mérleg nő illik“
Persze, amíg ben kell tartósan elvisilni egymást.
45/f vízöntõ
Eddig nem nagyon volt vízöntő ismerősöm, de a jelenlegi munkám során két ilyen jegyű embert is megismertem. Az egyik egy vízöntő férfi, aki teljes mértékben e vizes-levegős jegy képviselője. Sokat beszél, egocentrikus, de érzelmes. A másik egy vízöntő lány, aki nagyon hiú, érzékeny, kevés az önbizalma, de társaságkedvelő.
Mindkettőt kedvelem és persze ők is külön-külön más egyéniségek, de ami közös és számomra negatív az a felszínesség. Ők egyébként nem kedvelik egymást, de elbeszélgetnek azért, aztán panaszkodnak nekem.
Egy skorpió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!