Miért nem kedvelik a vízöntőket?
Figyelt kérdés
Legalábbis nekem úgy tűnik…
Több oldalon is gyakran hagyják ki ezt a jegyet [pl memeknél, ismertetőknél(?)]
2022. dec. 28. 00:47
2/20 anonim válasza:
Mert pazarolják anyaföldünk vizét és borogatják feleslegesen.
3/20 anonim válasza:
Akiket eddig ismertem, mindig beképzelt, nagyképű volt.
4/20 anonim válasza:
Vízöntő vagyok, de nem polgárpukkasztó és egyáltalán nem tartom magamat nagyképűnek sem.
Introvertált vagyok, szeretek filozofálni, kissé elvont, szeretem a természetet és a természettudományokat, de valamennyire az ezotéria és az okkultizmus is érdekel, legalább is érdekesnek találom. Alkalmazkodóképesnek tartom magam, de nem szeretem a hirtelen váratlan változásokat. Nem szeretem, ha ez embereket a rossz irányba manipulálják és az egyenlőség híve vagyok.
Nem tudom másoknak mi bajuk a vízöntőkkel, én szerencsére eddig nem tapasztaltam.
De nagyon nem kéne valakit pusztán a horoszkóp alapján megítélni.
5/20 anonim válasza:
Feleségem vízöntő. 32 éve semmi gond vele.
7/20 anonim válasza:
nagymamám vízöntő, nincs vele semmi rossz..
8/20 anonim válasza:
3 gondolom mert volt nekik mire. :)
9/20 anonim válasza:
Szerintem messze az egyik legjobb jegy…. Skorpió után a kedvencem
10/20 anonim válasza:
8, akinek van mire az pint hogy nem nagyképű…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!