Detto. Ezen én is gondolkodtam már. Nálam is hasonlóképp van. De a vízöntők filozófikusabb természetűek mint a többi csillagjegy, ezért szeretnek magukba fordulni és elmélkedni. Lehet ez okozza...
2019. máj. 10. 16:39
2/17 anonim válasza:
A vízöntő nem kifejezetten introvertalt jegy? Önálló, szabadságfüggő, maganak való, egyedi. Én ezt olvastam eddig mindenhol.
2019. máj. 10. 16:48
3/17 anonim válasza:
Igen, de sokszor írják, hogy szereti a nagy társaságot meg ilyesmik. Szóval nekem se tiszta teljesen. Én személy szerint nem vagyok nagy társasági ember.
2019. máj. 10. 16:50
4/17 anonim válasza:
Amiket megadnak a horoszkópokban, azok általános jellemzők, nem kőbevésett dolgok, vagyis nem mindenkire igaz az összes. Én oroszlán vagyok, mégse jellemző rám, hogy “csak a luxust” szeretem, sem az, hogy kirívóan öltözködöm stb. Nem csak a napjegyet kell figyelembe venni.
2019. máj. 10. 17:22
5/17 anonim válasza:
Mi az aszcendensed? Mi a holdjegyed? Stb. Itt pl. ellenőrizheted:
Én ikrekként vagyok az, pedig nekem aztán pláne nagy társasági embernek kellene lennem a horoszkópom alapján. Engem annyira nem izgat, szerintem neked se legyenek álmatlan éjszakáid emiatt :D
2019. máj. 11. 00:24
8/17 anonim válasza:
Nincs összefüggés.
Ezek stílusok. Kivetíteni 3 dimenziós szintre már nevetséges, nem hogy még annak is egy felszínes értelmezésében nézni. Többszörösen végtelen messze állsz a lényegtől.
2019. máj. 11. 09:58
9/17 anonim válasza:
Én Ikrek napjeggyel, Vízöntő aszcendenssel vagyok intro, azt pedig, hogy introvertált vagy extrovertált-e valaki, az dönti el, hogy a születési képletének horoszkópján (tudod, az a sok koncentrikus kör a bolygók jeleivel és szögeikkel), melyik féltekén áll több bolygó.
A másik az, hogy pl. én elég nagy hülyeségnek gondoltam az asztrológiát az elején, mert az Ikrek leírások abszolút nem illettek rám. Aztán amikor kiderült számomra is, hogy nem csak napjegyből áll a világ, és elolvastam egy jobb (Peter Orban) Vízöntő leírást, abban teljesen magamra ismertem. Tehát életem azon szakaszában közöm nem volt a csillagjegyemhez, teljesen az aszcendensem szerint működtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!