Ikrek lány és szűz lány szerelmi horoszkóp vélemény?
Igen, leszbikus. Igen, mint csillagjegy szűz. Igen, én hiszek benne, neked nem kötelező.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
A szűz csillagjegy iszonyú kritikus, mindenbe beleköt, nehéz természetű. En ikrek vagyok, van szűz ismerősöm, de nem tudnám hosszú távon elképzelni vele.
De ez csak egy vélemény a sok közül 🙂
Igen sajnos nem tér ki az azonos neműek közötti kapcsolatra de bármilyen nemű kapcsolatra felesleges legalábbis szerintem.
De saját vélemény/ javaslat hogy az amikor a hasonitgatos részhez érsz hogy ikrek f és szűz N, majd ikrek N és szűz f, akkor egyszerűen csak az ikrek N-t és a szűz N-t olvasd el.
Személy szerint a párkapcsolat része engem annyira nem érdekel. Csak annyira hogy kb mennyre S hogyan viszonyul a két jegy egymáshoz, viszont azok nemtől függetlenek.
Bocs hogy lényegében nem nagyon tudok segíteni.
Én a tapasztalatból csak annyit mondok hogy kosként 2 holt ellentétes rákkal volt dolgom eddig. Magyarul a horoszkóp afféle útmutató, tanács mint sem valami fix cucc.
nem mondanám túl elavultnak, inkább olyan amiből kabarét csináltak az utóbbi években a médiában. Tény nem olyan pontos mint a teljes képlet de a teljes képhez tudni kell a pontos születési időt, ami nem minden anyakönyvi kivonatba van benne + fejből sem mindenki tudja.
A kérdezőnek meg szerintem csak megerősítés kell, hogy belevágjanak e egy párkapcsolatba vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!